Na bestellen van spullen waarbij er een claim op de website staat dat het binnen 24uur gestuurd wordt heb ik 4 dagen niets meer gehoord tot ik zelf heb gebeld. Ik verwacht in 2025 dat, als het standaard proces even niet loopt zoals behoren dat ik daar in ieder geval een bericht van krijg. Verder tevreden met de afhandeling en kwaliteit van het bestelde spul.
Bedankt voor je feedback, Kasper! We begrijpen je frustratie, echter kunnen we helaas niet beloven dat je bestelling binnen 24 uur wordt verzonden – en beloftes die we niet kunnen nakomen, doen we liever niet. Het lijkt erop dat er verwarring is ontstaan bij de orderbevestiging. Als je deze binnen 24 uur niet hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op, want dan gaat er wellicht iets mis. Desalniettemin hadden we je op de hoogte moeten stellen dat de door jou bestelde artikelen niet volledig op voorraad waren. We werken hard aan het verbeteren van dit proces en zien dit als een leermoment. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afhandeling. Hopelijk is dat reden genoeg om nog eens bij ons terug te komen! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ruime keuze en snelle levering tegen goede prijs
Goed verpakt en op tijd geleverd.
De producten die ik bij julie heb besteld zijn goed de itap kleppen en de 3 delige koppelingen en de overige koppelingen zijn goed. Maar DHL is 2 opeenvolgende dagen mijn huis voorbij gereden (bezorger is gezien zowel tegen de middag als savonds beide keren ben ik naar buiten gelopen om de bezorger te stoppen maar deze is gewoon doorgereden). Uiteindelijk geleverd op bezorg dag 3 in abominabele staat, dit heeft geresulteerd dat mijn klant voor wie ik werk zou uitvoeren en die ik op de hoogte hield heeft gecanceled. Aub ga met een andere pakket leverancier zaken doen. Nu heb ik sommige spullen weer kunnen gebruiken en ga ik vast nog wel alles uiteindelijk gebruiken bij andere klanten, maar de bezorging vanaf DHL heeft me een project gekost, aldus mijn goede naam en omzet. Ik heb direct contact opgenomen via de DHL app al op de eerste dag nadat de bezorger plots door reed, maar dit mocht niet baten, rest van de huizen in mijn straat is ie wel gestopt en smiddags op terugreis stond de bezorger 3 huizen verderop dus ben ik bij de weg gaan staan maar daarop besloot deze toch maar wat harder te gaan rijden, door een straat die er door werkzaamheden gefreesd is en de max snelheid nu 30 is. Dus kort nogmaals producten goed, levering waardeloos, wat me het project heeft gekost.
Bedankt voor je feedback, Rowan! Wat een pech heb je gehad met de bezorging van je pakket. Ik zie inderdaad dat de levering tot twee keer toe is uitgesteld en uiteindelijk pas bij de derde poging is bezorgd. De ervaringen met DHL kunnen helaas per regio en route sterk verschillen. Gelukkig gaat het meestal goed, maar in jouw geval, waarbij een klant zelfs een klus heeft geannuleerd, begrijp ik dat dit enorm frustrerend is. Als dit vaker gebeurt, raden we aan om even een klacht in te dienen bij DHL. Zij kunnen de betreffende bezorger(s) hierop aanspreken en hopelijk herhaling in de toekomst voorkomen. Uiteraard zullen wij zelf ook een klacht indienen, maar het is goed als jij dit ook doet. Desondanks fijn om te horen dat je tevreden bent met het bestelde artikel! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Website is duidelijk en overzichtelijk, bestellingen worden goed gecommuniceerd en opgevolgd. Jammer genoeg wel al enkele verkeerde aantallen gekregen zowel te weinig als teveel. Klantendienst steeds vriendelijk en zeer vlug in juiste reactie.
helaas was het product stuk en wacht nog op de afhandeling
Het bestelde is op tijd en correct afgeleverd. Ik kreeg echter geen track en trace code, de vervoerder stond - weliswaar op de afgesproken dag- maar toch “ ineens” voor de deur.
Snellelevering
Ik kon bellen en kreeg meteen contact. Niet alles wat ik nodig had was in voorraad, maar ze stuurde op mijn verzoek bliksemsnel een deel en het andere werd nageleverd. Toen bleek dat ik dat niet meer nodig had, kon het retour en kreeg ik weer heel snel restitutie. Supergoed.
Alles naar wens
Het ging niet helemaal zoals verwacht, maar super opgelost, dus TOP service
Netjes en snel
geweldig
Geweldig geholpen in mijn zoektocht naar de juiste spullen. Denken mee en ik kan altijd ruilen of te veel aan s***len weer retour brengen, geen enkel probleem.
Bedankt voor de mooie review, Sylvia! Fijn om te horen dat onze collega's je zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste spullen. Uiteraard is het geen probleem om artikelen te retourneren; we begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om precies in te schatten wat je nodig hebt voor je klus. Veel succes met de klus(sen) en mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Niets te verbeteren
Makkelijk kiezen en bestellen. Vlotte afhandeling Enkele dagen later spulletjes netjes in huis in een degelijke verpakking
IK vrees dat 50-63 mm te ruim is gespecificeerd wanneer je daarmee 55 mm pijp op een onbereikbare plaats gaat koppelen. Ik durf dat niet aan en ga op zoek naar een andere koppeling waarvan het max bereik 59 mm is. Product is trouwens wel correct bezorgd. Ik hoop dat ik deze kan terugsturen en geld terug ontvangen.
Bedankt voor je feedback, Teun! De Fernco-koppelingen staan bekend om hun ruime aansluitmaat, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor leidingen met een buitendiameter van 50 tot en met 63 mm. Een buis van 55 mm zou hiermee dus zonder problemen moeten passen - mits deze op de buitenmaat gemeten is natuurlijk. Mocht je toch twijfelen en het niet aandurven, dan kun je het artikel uiteraard retourneren volgens onze retourvoorwaarden. Deze vind je via de volgende link: https://leidingshop.nl/klantenservice/retourneren-en-ruilen/ Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
heb snel ontvangen en precies wat nodig had
Met betrekking tot het gewenste artikel wat ik zocht, heeft Leidingshop mij in hele fijne mate kunnen bijstaan. Leidingshop kon mij exact aangeven welk artikel ik nodig had na aanleveren van de benodigde info vanaf mijn zijjde.
Producten die niet in de grote bouwmarkten zijn te koop!
Ik nestel flexibele slang en krijg stugge rommel
Bedankt voor je feedback, Hendrik! Eerlijk is eerlijk, dit is de eerste keer dat onze spiraalslangen als stug en onbruikbaar worden ervaren. Ze zijn namelijk erg populair en gaan als zoete broodjes over de toonbank. Het klopt echter dat de slang wat steviger kan aanvoelen. Dit komt door de sterke spiraal in de slang, zoals we aangeven: flexibel, maar stevig. Jammer dat het niet aan je verwachtingen voldeed. Mocht je op zoek zijn naar een andere slang die beter bij je wensen past, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
keurig ingepakt en geleverd
1 Eijkenakker