Filtre

Snelle levering/ giede service

Bestelling compleet en snel geleverd

Rustig je bestelling bij elkaar zoeken op internet, bestellen en twee werkdagen later alles netjes compleet geleverd. Helemaal top!!

Retour gestuurd na een te lange zend tijd

Zou wel verstuurd zijn maar is nooit geleverd. Ik zou opzoek gaan naar een ander transport bedrijf. Is uiteindelijk binnengekomen maar was toen al niet meer nodig. Retour is netjes afgehandeld.

Geweldig bedrijf!

Mijn ervaringen met Leidingshop zijn zeer positief! De webshop is heel duidelijk, de snelheid van verzenden is top en bovenal de service van de medewerkers is uitmuntend te noemen. Een bedrijf wat klantenservice en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben meer dan tevreden over de aankopen en adviezen die ik van Leidingschop heb mogen ontvangen. Dit bedrijf is een aanrader. Mvrgr Dorris Vlas

Zeer correct!

Perfect!

Goed en nette prijs

Zeer fijn

Heel goed en deskundig geholpen

Meegedacht met het oplossen van het plaatsen van een watertank onder onze camper.

Een goed en stevig product

De meeste leidingbeugels worden met een parkerschroef gesloten waardoor na enige tijd een slechte klembevestiging ontstaat en dit type heeft een normale schroef waardoor noodzakelijke ingrepen gemakkelijk zijn

Zoals afgesproken.

Prima materiaal.

Goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Supersnelle bezorging van deze uitstekende producten

gemakkelijk te bestellen

gewoon gemakkelijk bestellen

Prima kwaliteit voor lage prijs

Prima kwaliteit, voor een lage prijs en snelle goede service. Wij hebben alles in onze tuin van leidingshop. Top.

goed service snelle levering

goed service snelle levering

Correcte afhandeling

Correct en snel geleverd

Fijne aankoop

Zweetslang voor in mijn tuin gekocht. Prima product voor scherpe prijs. Snel geleverd ook. Ben heel tevreden klant.

Top zoals altijd

Dakgoten zeer snel geleverd aan goede prijs, bedankt!

Perfect geleverd, super verpakt

Netjes geleverd Goede buizen, ze liggen al in de grond.

Scherpe prijzen en groot aanbod

Scherpe prijzen en groot aanbod Alleen het verzenden zou iets sneller mogen.

Product goed, bezorgen waardeloos.

Bestellen ging simpel en snel. Levering DHL ruim een week?

De bezorging snel. Waterleiding Product beschadigd

Helaas is er schade op de buis ontstaan vrij diepe krassen. Echter hebben ze super gereageerd en een nieuwe buis toegestuurd. Top

Bestelling vlot verwerkt en snel geleverd.

Prima verder gegaan, kwam nog onderdeel tekort. Is dan jammer voor relatief hoge verzendkosten voor 1 onderdeel.

Goed product, op tijd geleverd

Betaalbaar . Levering correct

Als hobby , als ik iets nodig heb , Kom ik kijken op website.

Helemaal prima

Nette prijs en met een paar dagen geleverd

Snelle bestelling en makkelijke afhandeling!!

Makkelijk bestellen Duidelijk site! Snelle levering

1 Eijkenakker