Juist wat we nodig hadden, kwalitatief aan een scherpe prijs. Bovendien de volgende dag geleverd, waarvoor dank!
Bedankt voor de mooie woorden, Phillippe! Goed om te horen dat het product helemaal in de smaak valt, dat de prijs goed zit én dat het de volgende dag al geleverd was. Precies zoals het natuurlijk ook zo horen. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Slang met toebehoren eenvoudig uit te rollen en vast gezet. Geeft water waar je het nodig heb. Een klein negatief puntje. De slang knikt heel makkelijk, heeft geen invloed op het water geven.
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat de druppelslang eenvoudig uit te rollen en te verwerken is. Het klopt inderdaad dat de slang momenteel wat sneller kan knikken. Dit is een veelvoorkomend issue in deze tijd van het jaar, omdat het nog net wat te koud is om de druppelslang soepel te verwerken. Zodra de zon erop komt te staan, warmt het materiaal op en wordt het een stuk flexibeler. Dit zou inderdaad geen invloed mogen hebben op de bewatering. Mocht je merken dat dit toch het geval is, geef ons dan gerust even een seintje, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
slang knakt heel erg snel.
Bedankt voor je feedback, Sjoerd! De druppelslang kan op dit moment inderdaad wat stug zijn door het koude weer. Daardoor kunnen er knikken ontstaan die er lastig uit gaan. In de meeste gevallen trekt dit vanzelf weer recht zodra de zon erop staat of wanneer er voldoende waterdruk op de leiding komt. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons vooral even weten, dan kijken we graag met je mee. Zolang je de slang binnen de originele buigradius houdt, zou het uiteindelijk goed moeten komen! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Eenvoudig qua montage perfecte afsluiting en kosten zijn in orde
De bestelde producten zijn van top kwaliteit. Makkelijk te bestellen, goede opvolging en snelle levering aan een scherpe prijs.
Bedankt voor je mooie woorden, Roddy! Super om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de producten als onze service. En helemaal fijn dat het bestelproces ook soepel en makkelijk verliep, daar doen we het voor! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Een extra mailtje naar de klantenservice was een erg positieve ervaring
GLS bezorger heeft pakket waarschijnlijk ergens achtergelaten zonder toestemming. Pakket is nu zoek, gelukkig was leiding shop bereid om het risico van het verdwaalde pakket op zich te nemen. Heel vervelend als je met een klus bezig bent en op de materialen wacht.
We begrijpen de frustratie Peter, dit is natuurlijk super vervelend. Zoals eerder aangegeven is GLS een onderzoek gestart en zijn we hiermee bezig. Wanneer er twee verschillende adressen zijn opgegeven, kan dat natuurlijk voor verwarring zorgen. Volgens de gegevens zou het pakket zijn afgeleverd op het adres dat als factuur- en leveradres is opgegeven. Omdat het om een vakantiepark gaat, is de kans aanwezig dat het pakket daar netjes is aangenomen. Het onderzoek naar het vermiste pakket loopt nog en zodra we meer weten, laten we het je natuurlijk direct weten! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Original anmeldelse
HLS bezorger heeft pakket waarschijnlijk ergens achtergelaten zonder toestemming. Pakket is nu zoek en ik als klant moet nu maar afwachten. Lekker handig als je met een klus bezig bent.
Het product is in de winkel moeilijk te krijgen, maar bij jullie gelukkig wel.
Snel wat onderdelen nodig, snel gevonden en besteld wat zonder moeite verliep. Daarna ook snel in huis waardoor ik weer snel verder kon. Aanbeveling.
Snelle en betrouwbare service maar de kwaliteit van de producten is niet hoogwaardig. Een knik in de druppelleiding herstelt zich niet. Koppelstukken zijn moeilijk te monteren.
Bedankt voor je terugkoppeling, Marie-José! Fijn om te horen dat je onze service als snel en betrouwbaar ervaart, maar dat moet natuurlijk ook gelden voor de artikelen zelf. Jammer dat die niet helemaal naar wens zijn. De druppelslang kan op dit moment helaas wat stug zijn door het koude weer. Daardoor kunnen er knikken ontstaan die er lastig uit gaan. In de meeste gevallen trekt dit vanzelf bij zodra de zon erop staat of wanneer er voldoende waterdruk op de leiding komt. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons vooral even weten dan kijken we graag met je mee. Voor de koppelingen geldt eigenlijk hetzelfde. Door de stugheid van de slang kan het lastiger zijn om met name het groene dopje goed in de slang te krijgen. Een handige tip is om het uiteinde van de druppelslang even in een emmertje warm water te leggen of het kort met een föhn te verwarmen. Daarna gaan de koppelingen er een stuk makkelijker in. Mocht je nog vragen hebben of kunnen we ergens bij helpen, laat het gerust weten! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingsho
Ik zou graag nog 15 mtr slang willen kopen. Maar die lengte hebben jullie niet. Jammer!
Bedankt voor de feedback, Toon! Helaas hebben druppelslangen inderdaad vaste lengtes vanaf 25 meter, daar kunnen we vooralsnog niets aan veranderen maar wie weet komt daar in de toekomst nog eens verandering in. Hopelijk kun je met de overige 10 meter nog een leuk projectje doen of later het systeem uitbreiden. Mocht je daar tips of advies over nodig hebben, dan weet je ons te vinden! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ik had een product snel nodig en het lag volgende ochtend direct klaar.
Bedankt voor de feedback, Danny! Goed om te horen dat je de producten snel nodig had en dat ze de volgende ochtend al voor je klaar stonden. Zo kun je direct aan de slag met je klus. Succes en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Perfect product.
snal en correct
Het werk en past fantastisch
Kijk, “het werkt en past fantastisch”, wat wil je nog meer! Bedankt voor je feedback, daar worden we blij van. Hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Groot assortiment tegen gunstige prijzen
Overzichtelijke webshop, snelle levering, duidelijk,
Bedankt voor de feedback, Frans! Goed om te horen dat de webshop overzichtelijk is en dat de levering snel is geregeld. Wel zo handig, dan kun je meteen aan de slag met je klus. Hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
produkt ontvangen zoals besteld
Materiaal besteld voor waterleiding te koppelen van buiten met met binnen. Netjes kunnen aansluiten met de materialen van de leisngshop
Bedankt voor de mooie feedback, Ron! Fijn om te horen dat alles netjes is ontvangen en dat je alles goed hebt kunnen aansluiten met ons materiaal. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan weet je ons te vinden! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Snel geleverd worden, en goed product top hoor
Volgende keer wel
Besteld en zeer snel geleverd. Vlotte communicatie.
Bedankt voor je feedback, Pieter! Ultra snelle bezorging, dat horen we natuurlijk graag. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!
Makkelijk en snel bestellen via site
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL