Filtre

Prima service en snelle levering

Uitstekend website met een duidelijke keuze. Na betaling ook daadwerkelijk binnen 24uur geleverd. UItstekend

nog niet ontvangen

x

snel geleverd en alles past goed

Al mijn aankopen deze week gebruikt en alles past en zit nar tevredenheid

Makkelijke webshop. Snelle service

Moest een paar verlopen hebben. Makkelijk kunnen vinden. Mooi ruim assortiment. Bestelling geplaatst en de levering verliep ook super.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Duidelijke website waar producten goed zijn te vinden. Geleverde producten zijn kwalitatief goed en hebben mij geholpen mijn installatie aan te passen.

Top bedrijf

Goede site met heel veel spullen voor een scherpe prijs. En ook nog snel geleverd.

Altijd tevreden

De bestelling door gegeven en afgerekend en dan komt het vlot mijn kant op ,helemaal tevreden.

artikelen die niet beschadigd zijn zouden langere tijd teruggeleverd moeten kunnen worden

Ik begrijp best dat er algemene voorwaarden gesteld moeten worden, maar vindt het toch wel erg cru dat pvc koppelingen van 110, die nog ongebruikt in de verpakking zitten omdat ik niet 110 maar 100 bleek nodig te hebben, niet terug genomen worden, omdat de 30 dagen termijn verstreken was (met 30 dagen).

Goed advies en snelle leveringen

De Leidingshop heeft mij goed geholpen met het selecteren van de onderdelen voor de tuinberegeningsinstallatie.

Snel geleverd mooie prijs

Normale prijzen.. en snel geleverd. Als je even wat meer materialen nodig hebt .. scheelt heel veel geld tegenover de plaatselijke bouwmarkt vooral b**whaus.. die vragen 30 euro voor een 15 mm knel T-Stukje..

Prijs/kwaliteit

Ik was op zoek naar een druppelslang en kwam deze tegen op jullie webshop. Prijs en kwaliteit is het uitstekend omdat het wordt verkocht in een pakket.

Jammer van vertraagde levering

Ruime keuze, prima en snel geregeld behalve de leveringstijd. Donderdag besteld en pas de week daarop op dinsdag ontvangen. Voor klussen waar je onderdelen snel nodig hebt is dat gewoon net te lang.

Prima afgehandeld

Prima afgehandeld en snel verzonden.

Alles heel goed verlopen

Alles heel goed en snel geleverd

Opdracht snel en zonder fouten uitgevoerd.

Klein misverstand werd snel opgelost

...

Erg makkelijk bestellen en zeer snel in huis

Erg makkelijk bestellen op de overzichte website en zeer snel geleverd. Top!

Prettige firma om zaken mee te doen.

Goede telefonische ondersteuning van mensen die er verstand van hebben. Alle vertrouwen in deze firma.

Super netjes geholpen!

Zowel via chat als de geleverde bestelling ben ik zeer tevreden over. Ik ben netjes te woord gestaan en er zijn oplossingen geboden waar ik iets mee kan.

prima service, snelle levering

Snelle correcte levering

Spullen werden correct en snel na bestelling geleverd, daarna eenvoudige installatie

niets mis mee

Gemakkelijk bestelling kunnen plaatsen en pakketje werd snel bezorgd.

Netjes en zoals gevraagd op een bepaalde dag geleverd.

Duidelijk en netjes geleverd en verpakt.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL