goede overzichtelijke site, prijs/kwaliteit van het ontvangen product is prima en snel geleverd.

Hèél snelle levering van producten

Héél snelle levering van producten

super snel en super goed

Ondanks Koningsdag zijn de juiste producten snel en in goede orde ontvangen. De volgende keer kies ik weer voor Leidingshop!.

zo als het moet

alles snell geleverd

Geweldig komen afspraken na

Geweldig komen afspraken na

Zeer snelle service

Prima service concurrentiële prijzen

Goede bediening

Tijdige levering en correcte producten.

goed geholpen

Na telefonisch contact ben ik goed geholpen.

Bestelling gedaan , deze is op tijd naar GLS gestuurd , bestelling zou andere dag geleverd worden alleen GLS presteerde het om het 3 dagen later af te leveren ivm drukte . Ik zou afscheid nemen van deze onbetrouwbare bezorger maar goed weet niet wat de onderlinge afspraken zijn . Als ik in het vervolg nog wat ga bestellen en zie dat GLS de bezorger is , annuleer ik de bestelling .

Xx

Xx

Gewoon top

Duidelijke webshop en snelle levering

Top en snel geleverd!

Top en snel geleverd! Met juiste info op de website weet je precies wat je nodig hebt

Is goed

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ok

Alles netjes verpakt

Alles goed verpakt en snel geleverd

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product Contact is ook zeer fijn. Vriendelijke mensen als je ze belt

Top, goede service

Snel geleverd. Ik had iets verkeerd besteld, 1 telefoontje en ze konden dit voor mij nog snel rechtzetten! Bedankt!

Alles snel en in 1 zending ontvangen, prima geregeld dus

De bestelling is snel geleverd

Snelle levering goed product

Levering was snel en producten naar wens.

Levering duurt lang en is niet compleet

Ik heb vrij lang op een gasslang en een mantelbuis gewacht en nu alleen de slang geleverd gekregen

Uitstekende service

Uitstekende service

Product is als beschreven

Ik heb in mijn gehele tuin druppelslangen aangelegd. Deze heb ik telkens via Leidingshop besteld. De kwaliteit is prima en de bestelling wordt snel geleverd.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL