Antwort des Geschäftsinhabers
Best Marc, jammer dat we deze review ontvangen! Ik ben dan ook direct gaan kijken wat hier eventueel mis gaat.
We geven op onze website aan dat vrachtvervoer ca. 2-3 werkdagen levertijd heeft, dit kan vanzelfsprekend een dag meer of minder zijn. Jouw bestelling is op 16-10, 20:28 geplaatst, op dit tijdstip zijn we niet meer aanwezig waardoor je order de volgende dag wordt afgehandeld. De eerst mogelijke leverdatum zou dan 18-10 zijn.
De levering stond dan ook netjes op de planning voor 18-10, maar helaas kregen wij laat op de middag van de leverancier te horen dat de zending bij de transporteur is blijven liggen. Dit zou betekenen dat de levering één dag later plaats zou vinden, maar desalniettemin nog steeds binnen de aangegeven levertijd.
Dit is informatie welke wij doorkrijgen vanuit de leverancier en waar wij dan ook op moeten kunnen vertrouwen. Dat dit vervolgens is nagevraag bij een vriend, welke werkzaam is bij de transporteur en andere informatie geeft, is dan ook erg kwalijk. Dit is as we speak ook uitgezet naar zowel de leverancier als transporteur voor opheldering.
Gezien de mail laat op de dag verzonden is, waren wij helaas niet meer aanwezig en is de mail de volgende dag (dag van levering) één op één naar je doorgezet. Hierdoor is er verwarring ontstaan gezien er in deze mail levering “morgen” stond in plaats van levering “vandaag”. Excuses daar voor. Intussen had de levering dan ook al plaatsgevonden, netjes binnen de gestelde levertijd van ca. 2-3 werkdagen.
Wij distantiëren ons dan ook van het feit dat we leugens vertellen, wij vertrouwen op zowel onze transporteur als leverancier.
Succes met de klus Marc, en wie weet tot tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Team Leidingshop