Super geregeld

Super geregeld

Goede prijzen en snelle levering.

Goedkoop , kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekend product Halfrond HWA vergaarbak, snel geleverd.

Product was via Afbeeldingen Google snel gevonden met een paar steekwoorden, want ik kende Leidingshop niet. Uitstekende website, gemakkelijk toegankelijk met vele producten en ook de alternatieven. Ga zo door Leidingshop!

top

top

Netjes volgens afspraak geleverd

Bestelling, levering en informatie voorziening rondom levering was helemaal top.

Heel tevreden

Wat ik besteld had werd op het beloofde tijdstip geleverd. Meer moet dat niet zijn !

S middags een kapot onderdeel besteld, de volgende dag al in huis!

snel en correct

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en betalen. snelle levering.

Snelle levering en overzichtelijke site.

Een volledig programma om je gehele riolering aan te leggen. De site is duidelijk en overzichtelijk. Goede prijzen en zeer snelle levering.

Snel, correct en behulpzaam tegen scherpe.prijzen.

Ik ben zeer goed.geholpen.met een snelle levering in verband met een reparatie.

Goede snelle deskundige service

Al vaker spullen gekocht en opgehaald Erg enthousiast personeel die weten waar ze het over hebben en je graag goed willen helpen Ruime keuze en goede prijzen.

Prima verpakt. Snelle levering

Gewoon goed en volgens afspraak

Gekregen wat er besteld is, levering volgens afspraak, kwaliteit erg goed

Alles naar wens en goed geleverd

Alles naar wens en goed geleverd

zorgeloos

zorgeloos

Jammer dat de schroefdraad van de eindstop niet goed was , ik had alleen het deksel nodig. Maar er blijken meerdere soorten te zijn en dat konden jullie niet weten.

Goed geleverd

Prima zo.

Ik moest een veerbelaste klep hebben voor een reparatie. Dat is een lastig artikel en elders 2-3 keer duurder (!). Na bestellen had ik het de volgende dag, zij het laat omdat PostNL wat traag was. Maar prima geregeld.

heel goed

snel geleverd

Geweldig, snel en goed geleverd

Had een vraag tijdens het aanleggen, kreeg makkelijk contact en werd prettig geholpen.

snel de juiste materialen geleverd

makkelijk online te bestellen via de site. Levering van de juiste bestelde materialen snel in huis zodat het werk kon doorgaan, ga zo door!

Duidelijke producten

Goede service Snelle levering

Erg makkelijk

Het is erg makkelijk om de leiding re leggen, alleen de afsluiter die je aansluit op de tyleen met de koppelstukken blijven lekken, dus die moet ik nog vervangen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL