Snelle en goede levering

Dag na de bestelling precies het juiste materiaal goed verpakt ontvangen. Een aanbeveling dus!

Probleem is netjes opgelost.

Mee denkend.

Super snelle correcte levering

Plezierig en correct

goed geholpen

duidelijk en snel geholpen via online shop

Snel en goed geleverd

Spullen snel en goed deleverd

Goed geregeld

Positief

Snel geleverd echter slecht verpakt.

Meerlagenbuis besteld en werd snel geleverd. Echter moesten we dit retourneren omdat het te stug was. De bindersbandjes waar de rol bij elkaar werd gehouden hebben we om te kijken moeten losmaken. Het pakket was op een stukje folie na niet verder ingepakt. Wij hebben bij retourneren de rol geheel ingepakt, na enkele dagen kregen we een credit, waar op stond dat er 20% in mindering was gebracht. Na enig overleg heen en weer zijn we er toch uitgekomen, en tot een acceptabele 10% zijn gekomen. Mede omdat met de verzending de verpakking wat schraal was. Alles nu top geregeld En lof over de snelle reacties

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd .

Snel en goed geleverd

nvt

Prima druppelslang, snel geleverd.

Prima druppelslang.

Kon snel aan de slag door een vlotte levering

Snel, goed, niet duur

Goede keuze voor leiding materiaal

Prima, voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

duurt te lang.

bestelling is 5 dagen onderweg.

Vrijdagmiddag besteld en telefonisch gevraagd of ze het snel konden versturen. Op zaterdag al in huis! Super en superbedankt!!

Gewoon goed!! Zo als het hoort!!!

Duidelijk en klantvriendelijk en bestellen snel in huis.

Snel geregeld allemaal. Indien ik weer iets nodig heb dan ga ik zeker bij dit bedrijf weer bestellen.

Bestelling manchette (toiletafvoer)

Product is goed in beeld gebracht op de site evenals de technische gegevens (maatvoering). De levering was snel en netjes afgehandeld. Heel tevreden.

Klasse

Snelle levering,goed materiaal

op tijd levering van het juiste product

netjes op tijd.... prima product

Goed product snelle levering

geweldig

Bestellen gaat zeer eenvoudig en is duidelijk in de webshop, goederen netjes afgeleverd en de chauffeur heeft netjes na gebeld waar hij de betreffende goederen heeft neergelegd .

Geen enkele opmerking

Alles verliep vlot en vlug en werd op de hoogte gehouden hoever mijn bestelling stond .

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Het enige minpuntje is dat de 2 kleine doppen in een wel hele grote doos zaten. Dat kan duurzamer.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL