beste shop voor artikelen voor bewatering

Compleet assortiment

Snel geleverd, goede service

Ik heb 2 slangen van 100 m. besteld, waarvan er 1 op een plek scheurtjes had. We kwamen hier pas achter toen de slang al in de tuin lag. Leidingshop heeft kosteloos 2 verbindingsstukken gestuurd zodat we het konden vervangen door een stuk dat over was. Goede service!

Goede service snelle levering

Goed product en snel en compleet geleverd

Drainage aangelegd in de tuin. Alle producten in huis en binnen 2 werkdagen geleverd. Gebeld voor advies, en hiermee een goede keuze kunnen maken. Vriendelijke (eigen) bezorger die het vanwege de afmetingen (50m) kwam brengen.

Product niet tijdig geleverd. Zonder enig excuus oid

Slecht

Snelle service en duidelijke communicatie

's Avonds besteld, volgende dag voor 10 uur al gebeld dat klaar lag om op te halen. Netjes verpakt!

snelle levering tegen nette prijs

De Rainbird tuinberegeningsbesturing werd geleverd met een concurrerende korting en zonder zonder verzendkosten de volgende dag afgeleverd.

Ok

De juiste spullen op tijd geleverd

Mijn ervaring is goed met Leidingshop. Ik ga er vaker bestellen.

Goede aanbieding, snelle verzending

Vlotte afhandeling verkeerde bestelling

Ik had een irrigatie slang besteld die na aankomst niet op mijn bestaande systeem paste. Na retourneren geld direct terug op mijn rekening gestort.

Correct en op tijd.

Snel en correct geleverd.

Duidelijk

Fijne site met veel productinformatie. Verder zeer snelle verzending. Tijdens het verzendproces wordt je telkens goed op de hoogte gehouden.

Netjes en volgens verwachting geholpen. Vakkundig advies

Netjes en volgens verwachting geholpen. Vakkundig advies

Makkelijk besteld… mooie prijs en snel geleverd…wat wil je nog meer

Geheel naar verwachting

Snelle levering en goede service. Zoals ik gewend ben van de leidingshop. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en goede producten

Zeer tevreden !

Snelle levering.

Alles naar wens

Correcte levering met correcte prijs. Men doet geen belofte qua levertijd maar was heel snel geleverd. Op 2de dag na avondbestelling. Top

Snelle levering, prima product

Via duidelijke webshop product besteld. De levering was snel en het product is prima

Snel en kompleet.

Snel en kompleet.

Juiste spullen voor een goede prijs snel in huis

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL