levert snel, zonder poespas.

Zondag besteld, dinsdag binnen. Zonder gedoe.

Goed bedrijf

Bestellen ging makkelijk, ruime keuze, snelle levering en ook netjes. Top!

Prima product

Slechte levering

Begin van het jaar ook al trage levering . Alle pakjes die ik bestel komen binnen een paar dagen aan. Maar Leidingshop heeft een bezorger die er altijd lang over doet. Triest dat ze niet leren van slechte revieuws

ondanks drukte supersnelle levering!

uitstekend

Voor alles een 'Eerste keer'! PRIMA!!

Telefonisch goed bereikbaar, en opvolging kleine wijziging bestelling uitstekend behandeld. Zo wil je het graag!

juiste product en snel geleverd

idem

Slechte bezorgservice ,geen pakket

Dehele dag thuis gezeten het pakket zou tussen 19.00 en 20. Uur bezorgd worden ,maar niemand is aan de deur geweest,en als reactie krijg ik te horen dat ze mijn pakket niet konden bezorgen ,omdat ik niet thuis zou zijn geweest Het is een leugen en ik heb geen pakket ,wat een slechte service. Niet de eerste keer dat ik ditmet dpd meemaak Wat nu?

Artikel voldoet aan beschrijving en heel snel geleverd

Artikel voldoet aan beschrijving en heel snel geleverd

Flexibele en snelle levering tegen scherpe prijzen

In eerste instantie was ik een paar artikelen vergeten te bestellen, toen ik dat over belde bleek het probleemloos mogelijk deze aan de levering toe te voegen zonder extra verzend kosten; top!

Zeer goede service

Zeer goede service

Duidelijke info

Duidelijke info, gemakkelijk besteld, duidelijke opvolging bestelling en correcte levering. Dikke duim. Armand Ceulemans

Snel en vriendelijk geholpen

Online set doorvoerbuizen besteld. Hier besteld omdat het dichterbij is en ik kon afhalen. Mooie showroom en vriendelijk personeel. Komen wellicht terug als we met de tuin aan de slag gaan.

Ruim assortiment en zeer snelle verzending

Voor de verbouwing van onze badkamer, alle leidingen en koppelingen hier gekocht. in totaal 5 verschillende bestellingen geplaatst en die verliepen alle goed! verzending was zeer snel! gewoon goed! Zeer tevreden!

Echt ongelooflijk snel en volledig geleverd! Vakwerk!

Ik heb de bestelling na 16.00 uur besteld en was de volgende ochtend al thuis! En alles netjes gelabeld met jaja makkelijk afneembare stickers! Daar kunnen veel leveranciers nog iets van leren met hun niet er af te krijgen labels net op plaatsen waar je moet lijmen... Ik blijf hier zeker klant!

Goede kwaliteit en snelle levering

Al paar keer hier besteld. Zijn superblij met de goed prijs en kwaliteit van de producten en de levering is er vaak al de volgende dag. Echt top!

Breed assortiment, snelle levering

Multi fit onderdelen

Met niet te veel verpakkingsmateriaal ingepakt en goed verzonden. Pakket is onbeschadigt aan gekomen. En binnen 1 dag verstuurd en bezorgd.

Snelle en correcte levering

Pakketje snel in huis. Prima verpakt.

snelle bezorging en top prijs

snelle bezorging en top prijs

Snelle correcte levering

Ruime keus, veel voorraad, snelle levering

Perfect!

Duidelijke website, grote keuze en zeer snelle levering.

Uitgebreid gamma met een top leveringsservice!

Ik vond onmiddellijk alle materialen die ik nodig had voor mijn project. Materialen zijn concurrentieel geprijsd. Levering is snel en correct. Een absolute aanrader

1000 punten niet ***len waterfilters vullen

is dit hier boven niet goed ,goed is goed

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Overzichtelijke webshop, prima prijzen en afhandeling was snel en goed gecommuniceerd middels email. Volgende keer graag weer bij de leidingshop bestellen.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL