Ruim 1 week na de geplaatste bestelling, eindelijk de bestelling ontvangen. Heb 2 keer zelf moeten bellen waar het bestelde bleef. Het wachten was op een kogelkraan, die niet direct geleverd kon worden, ok prima kan gebeuren. Bestelling binnen na een week, doos openen en alles zit erin .... behalve de kogelkraan. Dus eigenlijk voor niks gewacht en een klus een week uitgesteld, jammer.
Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren dat de order niet naar wens is afgehandeld en zullen u daarom een persoonlijke email sturen om een tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Het Leidingshop Team
te late leverantie klantenservice niet bereikbaar
Hallo meneer, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de service. Wat betreft de bereikbaarheid zijn we dagelijks tussen 8.30 en 12.00 en 12.30 en 17.00 uur bereikbaar maar er zijn momenten dat we aan 3 lijnen niet voldoende hebben vanwege de enorme drukte maar daar wordt aan gewerkt. Excuses daarvoor. Als het goed is heeft u inmiddels de gehele zending compleet aangeleverd gekregen. We werken hard aan het optimaliseren van onze service. Met vriendelijke groet, Het Leidingshop team
top
compliment voor de duidelijke web site en de makkelijke manier van bestellen en betalen, ik als 70 jarige kon alles makkelijk doen en had binnen 4 dagen alles in huis, zelfs in deze corona tijd.
Vorige week diverse spullen besteld voor de beregenings installatie. De bereikbaarheid is helaas wel minder dan voorheen en de vragen worden helaas per mail niet helemaal goed beantwoord/gelezen. Begrijp dat dit door alle drukte komt en de maatregelen maar desondanks is de bestelling erg snel binnen gekomen. Ga zo door!
Veel webshops hebben last van de drukte. Hier bestelde ik op maandag en dinsdag had ik mijn spullen in huis! Complimenten!
Fijn bedrijf om dingen bij te bestellen een aanrader voor anderen mensen . Ga zo door
Zoals de titel het al zegt duidelijke website goedkoop en snel geleverd
snel , duidelijk ,en goed geinformeerd wanner de beselling er aan kwam
Vlotte service , ook de verhouding prijs-kwaliteit is goed !
In één woord fantastisch
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis
Ik had een bestelling gedaan en dezelfde dag een bij bestelling gedaan maar zou portkosten moeten betalen maar er was een Sara die mij uitlegde ik ik het moest bestellen waar voor mijn dank Robert
Snelle service. Vraag netjes beantwoord, met juiste voorstel. Prima producten.
Nog steeds niks ontvangen
Goedemiddag heer Eric, Wij zien dat uw bestelling donderdag 14 mei opgestuurd is. Als wij kijken naar het track en trace nummer zien wij dat deze vandaag, maandag 18 mei, onderweg voor uitlevering is. Wij verwachten dan ook dat deze vandaag bij u bezorgd zal worden. Hopelijk wilt u uw beoordeling later, indien uw bestelling naar wens geleverd is, nog aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Precies de producten gevonden die ik nodig had voor de beste prijs en gratis thuis geleverd. Snelle levering.
Redelijk tevreden. Wij hadden gehoopt de levering op dinsdag binnen te krijgen, maar door onvolledige informatie is het uiteindelijk vrijdag geworden. Wel goed aan de telefoon geholpen toen ik ging navragen wanneer we de bestelling mochten verwachten. Helaas heeft de pakketdienst DPD lopen gooien en smijten met de doos. Wonderlijk genoeg zijn de goederen schijnbaar onbeschadigd.
Goedemiddag heer Martin, Hartelijk dank voor uw eerlijke mening. Helaas zijn de levertijden op het moment langer dan u van ons gewend bent. Wij hebben op onze website aangegeven dat dit momenteel 3 tot 5 werkdagen kan duren. Uw "klacht" m.b.t. de pakketdienst zetten wij direct door naar onze contactpersoon bij DPD. Dit kan natuurlijk niet... Fijn om te horen dat u telefonisch goed geholpen bent. Wij nemen uw mening uiteraard mee om dingen te verbeteren bij Leidingshop. Nogmaals dank en hopelijk mogen wij u nog eens begroeten bij Leidingshop. Mvg Team Leidingshop
Kon geen beoordeling geven aangezien ik nog niets ontvangen had. Ondertussen is alles prima geleverd.
Goedemiddag heer Kinon, Ik zie dat uw pakket op 15 mei gelukkig geleverd is. Ik begrijp dat het vervelend is dat u langer heeft moeten wachten. Het is op het moment erg druk en ook de leveranciers kunnen niet alles meer uitleveren. Vandaar dan ook dat wij op onze website aangeven: 3 tot 5 werkdagen (indien voorradig). Normaliter is dit 1 tot 2 werkdagen. Hopelijk mogen wij u toch nog eens begroeten bij Leidingshop.
Ursprüngliche Bewertung
Op 07/05/2020 besteld en betaald. Van 12/05/2020 staat de bestelling op onderweg. Tot op heden 14/05/2020 niets ontvangen wat zeer lastig is. Hopende op vlugge ontvangst. v.g. LOUIS.
Ik had wat besteld kreeg een mailtje dat iets niet leverbaar was en dat hun bezig waren met een alternatief en de dag erna netjes alles geleverd en het alternatief werkt prima
Ondanks de waarschuwing op de site dat het wat langer kan duren , binnen 2 dagen de spullen in huis.
goede service en een mooie en duidelijke website
Reeds tweede keer besteld bij leidingshop weer was het snel, compleet en correct geleverd. Top service Tom
Goede en betrouwbare site voor levering van spullen tbv beregening.
goed.
1 Eijkenakker