Snel geleverd, goed product
Goede prijs veel keus en een snelle goed ingepakte levering. Wat wil je nog meer, hou het zo vol.
Meerdere mulit-fit producten hier aangeschaft en opgehaald op locatie. Prijs aanzienlijk goedkoper dan in de gemiddelde bouwmarkt. Tijdens het uitvoeren van het project bleken er een verkeerd aantal connectoren te zijn geleverd maar dit is na 1 telefoontje direct goed en klantvriendelijk verholpen. Een top service!
Snel geleverd en netjes verpakt eenvoudig aan te sluiten en degelijk materiaal
Al meerdere bestellingen ontvangen, nooit een probleem.
Geen email dat de bestelling geplaatst is , vervolgens zou volgens de DPD de bestelling de volgende werkdag geleverd worden dat bericht stond er donderdag. Helaas het is nu zaterdag avond en wel DPD voorbij zien rijden maar helaas niets geleverd.
Goedemiddag Eric, U bestelling van 15 april hebben wij op 16 april naar u opgestuurd. Helaas hebben alle pakketdiensten het enorm druk. Hierdoor duurt het bezorgen wat langer. Wij hebben zojuist voor u gekeken en zien dat het vandaag bij u is bezorgd. Wij betreuren het dat u ons met een 5 beoordeeld, terwijl wij uw bestelling binnen 1 dag na plaatsing hebben uitgeleverd. Hopelijk wilt u dit nog aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop.
Ursprüngliche Bewertung
Leidingshop beschikt over een zeer ruim sortiment en zorgt al gauw voor gratis levering aan huis. De levering verloopt in de regel goed. Echter alleen als er iets mis gaat bij de lvering dan moet je wel heel veel geduld hebben want de service is dan zeer matig. Op emails wordt wel gereageerd maar er wordt weinig mee gedaaan. Uiteindelijk heb ik dan toch na 10 dagen mijn pakket ontvangen.
Goedemiddag Marian, Wij betreuren het dat uw ervaring bij de Leidingshop niet geheel volgens wens is. Wij doen altijd ons uiterste best om eventuele verkeerd geleverde producten zo goed en spoedig mogelijk op te lossen. Het kan inderdaad zo zijn dat in deze ontzettend drukke periode dit enige tijd langer heeft geduurd. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hopen u toch nog eens te mogen begroeten bij Leidingshop. Met vriendelijke groet team Leidingshop.
Perfecte zaak, behulpzaam, snelle levering en goede kwaliteit en meestal goedkoper dan anderen.
Perfecte site, snelle verzending en goede kwaliteit!! Aanrader!!
geleverd volgens afspraak, prima
Snel en goed!
heeft wel 6 dagen geduurd , maar dat lag schijnbaar aan de drukte op het transport bedrijf.
Goedemiddag Heer Denis, U bestelling van 14 april hebben wij op 15 april naar u opgestuurd. Helaas is het (door het coronavirus) op het depot in België enorm druk. We hebben zojuist nog even voor u gebeld naar DPD en uw pakket wacht op een ingangsscan op het depot in België. Wij betreuren het dat u ons met een 1 beoordeeld terwijl wij uw bestelling 1 dag na plaatsing hebben uitgeleverd. Hopelijk wilt u dit later nog aanpassen. Wij hopen dat uw pakket spoedig bij u is. Met vriendelijke groet team Leidingshop.
Ursprüngliche Bewertung
nog niets aangekomen
Stipt geleverd, scherpe prijs, groot aanbod. PayPal betaling top.
Klantvriendelijke website, snel en volgens afspraak door een sympathieke chauffeur geleverd, die meedenkt waar- en hoe de producten, neergelegd kunnen worden, kortom, aanrader dit bedrijf, top in alles!
Mijn klus ging op laatste moment niet door en de leidingshop heeft dit prima opgelost.
Na 4 dagen nog geen levering, zelf contact moeten nemen, steken het op Corona en DPD leveringsservice niettegenstaande we afgelopen week nog al bestellingen gedaan hebben vanuit Nederland die op 2 dagen er waren, geen goede ervaring tot zover vanuit België met leidingshop.nl.
Goedemiddag heer Smeys, Zoals wij ook per e-mail hebben aangegeven is het momenteel bij alle pakketdiensten érg druk. Op het moment is het naar DPD België toe dan ook wat lastiger. Hierdoor duurt het helaas dan ook enkele dagen langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor dan ook uw begrip. Zeker in deze, voor ons allen, onzekere en bijzondere tijd. Maar zoals ik u aangegeven heb, hebben wij contact opgenomen met DPD om dit z.s.m. op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
De bestelde onderdelen werden snel afgeleverd in een perfecte verpakking. De retour verzonden onderdelen werden vlot terugbetaald. Een prima bedrijf om zaken mee te doen !!
Duidelijke website na bestelling volgende dag geleverd Super webshop
Top Service , bedankt
Fijne ervaring
Voor herhaling vatbaar
Vlotte levering en snel zelf in tijden van corona
Duidelijke website. Goede productbeschrijvingen en ruime keuze. Levering was vlot. Het was direct duidelijk waar en wanneer bestelloing afgeleverd werd. Helder waar bestelling onderweg was en wanneer afgeleverd. Daarnaast de optie om afleveringdata en/of adres nog te wijzigen.
Door de drukte is er een nabestelling niet meegenomen met de bestelling. Na overleg is er besloten deze ook kosteloos te versturen!. Top geregeld.
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL