Uitstekende service

Ondanks de drukke dagen voor de kerst, is mijn bestelling volgens de gemaakte afspraak keurig op tijd en exact op de tijdlijn die via trace en tracking was doorgeven, afgeleverd. Ook na een telefonisch contact was duidelijk dat er een professionele benadering richting de klant hoog in het vaandel van LEIDINGSHOP steekt. Al met al een fijne ervaring waarvoor wel zeer veel waardering mag worden uitgesproken. Veel succes met jullie aanpak en vooral door blijven werken aan het behoud van deze klantvriendelijke aanpak. J. van der Sluijs Deventer

Groot assortiment vlote bezorgd

Duidelijke website. Artikel in lastige tijd voor de fesstdagen en weekend besteld. Kwam netjes de dag voor kerst aan!

Geweldige webwinkel

Volop keuze, gemakkelijk om te bestellen en snelle levering. TOP.

super webshop!

mooi assortiment voor een goede prijs. ik heb een bestelling geplaatst met veel artikelen, alles kwam in 1 keer, geen nalevering of lange levertijd maar zoals gewenst 1 dag later. bedankt!

Fijn contact met Sara gehad. Medewerkers ter plaatse helpen je prettig en spullen worden netjes klaargezet en verpakt. Prijs kwaliteit is goed!

Overzichtelijk, snel, nauwkeurig, goed verpakt verzonden

Duidelijke site, snelle levering

Voor de eerste keer iets besteld en ben blij met het product en de snelle levering

Netjes verpakt, prima prijs, volgende werkdag geleverd. Geen persoonlijk contact gehad, daar kan ik dus niet over oordelen.

slechte communicatie

Heb via e-mails vragen gesteld, wordt niet op gereageerd. telefonische niet bereikbaar. Heb aangeven wat retour te sturen. Verschillende e-mails gestuurd. totaal geen antwoord gekregen.

Netjes verpakt + geleverd

Verzorgt netjes goed prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs / kwaliteit en snel geleverd.

Ik werd zelfs nog opgebeld met de vraag of de order klopte omdat Ik producten had besteld die mogelijk niet samen gaan. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke info en snel geleverd

Website geeft goede info over de producten.

Altijd goed

Snelle levering, goede prijs en veel assortiment.

Snel en mooie kwaliteit / prijs.

Binnen gestrlde termijn onderdeel ontvangen met een prettige wijze van track en trace.

Precies wat ik wilde

Beugeltjes besteld met rubber inlage voor op houtdraadpennen. In de bouwmarkten totaal niet meer verkrijgbaar. Hier gelukkig wel.

vlotte levering

vlot en aan een goede prijs

ik mis alleen een handleiding voor de rest snel en goed

Goed en snel

Topkwaliteit en zeer tevreden

Prima website en snelle levering.

Prima website en snelle levering.

Makkelijk en snel geleverd

Goede site werkt goed en wordt snel verwerkt en geleverd

Goedkoop, goeie kwaliteit en snelle levering

Betrouwbaar en goeie kwaliteit. Ga zo door

Snel en goed

Materiaal was mooi op tijd en van een goedekwaliteit!

Bestelling had een dag vertraging. Was fout gegaan op laadcentrum, naar verkeerd depot gezonden. Verder alles o.k. En artikelen zijn goed geprijsd.

Via E-mail uitstekende informatie op vragen en zeer snelle levering

Via E-mail uitstekende informatie op vragen en op verzoek zeer snelle levering (binnen 24 uur). Werkelijk klasse ! Veel dank hiervoor.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering