Pluspunten

snel geleverd , goede prijzen.

Pluspunten

Nu 2de keer besteld, Goede prijs, alles netjes verpakt en de volgende dag in huis

Pluspunten

Snelle afhandeling, mooie prijs. Advies per mail gevraagd en het zelfde dag antwoord gekregen. Top service!

Op dit moment niets op aan te merken, dit is de eerste keer dat hier bestel, aangezien ik net een klushuis heb gekocht zal mijn volgende bestelling niet lang duren.

Pluspunten

Naast een snelle en vriendelijk behandeling was ik vooral positief verrast door inhoudelijke kennis van de producten en de de bereidheid om deze kennis te delen. Een fijne ervaring waardoor ik zeker zal terugkomen als ik weer materiaal nodig heb.

Pluspunten

Pluspunten

Stop alsjeblieft met het spammen van mijn e-mail inbox. Ja, ik heb wat besteld bij jullie. Ja ik heb dat betaald, inclusief verzendkosten. En ja, jullie hebben geleverd wat ik heb besteld en betaald. IS DAT NU ZO BYZONDER?

Pluspunten

-Snelle levering, ook in België -Zeer correcte service -Goed geprijsd -Kwalitatief -Goede ondersteuning Kortom super tevreden ik ga hier meer bestellen!!

Pluspunten

Vlotte en correcte levering van wat ik had besteld!

Pluspunten

het produckt was zoals voorgesteld en van goede kwaliteit wat de prijs betreft nergens goedkoper plus zeer snelle levering een aanrader

zou het niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Triest dat jullie 4 mailtjes sturen voor een postieve reactie te ontvangen. Levertermijn klopt overigens niet welke jullie hanteren.

Pluspunten

Snelle, juiste levering.

Pluspunten

Heel vriendelijke bediening

Pluspunten

De levering was ongelooflijk snel en perfect op tijd zoals door het leveringsbedrijf voorspelt

Er was een drukschakelaar Switchmatic 2 te zien op de afbeelding van het web. en er is mij een ander geleverd die geen beveiliging van de motor heeft. Ik ben ontgoocheld, hopelijk komt dit nog in orde en hoop dat dit een misverstand is die nog kan opgelost worden?

Pluspunten

prima produkten. goede service. Een onderdeel was niet geleverd, werd dezelfde dag per koerier gebracht.

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

overzichtelijk en duidelijk

verzending ging fout bij dpd, 2 pakketjes waarvan 1 niet aankwam omdat dpd aangaf dat het adres niet klopte, terwijl het andere pakket netjes geleverd was..

Pluspunten

Goede en snelle levering voor een nette prijs. Er was een verkeerde maat leiding geleverd, maar na één telefoontje werd het direct opgelost door de vriendelijke medewerkster. De volgende dag werd het juiste al geleverd. Top bedrijf!

Geen. Er zouden meer van dit soort servicegerichte bedrijven moeten zijn.

Pluspunten

Niet alle door mij bestelde producten waren op voorraad. Ik ben Daarover gebeld net de nette uitleg dat de ontbrekende materialen nagezonden zouden worden. Ik vind het zeer netjes dat daar over gebeld is!

Pluspunten

De informatie

Geen !

Pluspunten

Snel herstel na verzenden verkeerde spullen

Betete controle op juiste spullen

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede waren

Pluspunten

Goede service en snelle levering

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL