Goed advies en klantvriendelijk

Ik heb zeer goede ervaring, klantvriendelijk, goede advies en ruime assortiment

De terugslagklep paste perfect en in goede orde ontvangen. Duidelijke omschrijving, super goed geregeld.

Leuke bediening en vlot

Super goede bediening

prima gelevrd wat ik bestelde

Geleverd wat is besteld

Klasse

Alles,was prima in orde

Netjes en compleet op tijd!

Goede prijs en dito levering

Goed product !!!

Goed product ! Voldoet prima, enkel de levering is waardeloos. Moest product (vrij groot) ophalen in de binnenstad op de fiets. Mensen die niet mobiel zijn hebben dan een probleem. De DHL box is hier om de hoek (400 meter lopen)

Makkelijk besteld en snel geleverd

bestelling is snel aan gekomen, super goed geregeld

Alles in orde

Alles in orde

Top. Geen enkele opmerking

Top. Geen enkele opmerking

goed bedrijf, nette leverink

Mooie producten, goede prijzen en correcte levering

Goede site

Besteld heel vlot heel duidelijk... En snelle levering, wel aan de iets duurdere kant... Heb 3 bestellingen gemaakt door een slechte voorbereiding en tekort aan leidingen gelijk xxl verzending 15... Is wat aan de hoge kant

het ging prima en de prijs was goed.

alles ging soepel van bestellen tot leveren.

bestelling wordt niet ge

Ik ben particulier en heb bij mijn be4stelling beugels besteld die niet bleken te passen op mijn , goot, ook heb ik per abuis de verkeerde maat eindkappen besteld.. Het zou mooi zijn als levrancier de bestelling checked en belt bij stomme fouten die de klant maakt bij zijn bestelling.

Snelle levering !

Producten naar wens.

Goed advies telefonisch over welk systeem ik nodig had en binnen korte tijd geleverd. Werkt perfect.

De bestelling is snel en correct afgehandeld

zeer tevreden

Perfect op tijd geleverd

Snelle levering , goede producten

Snelle levering, duidelijke betrouwbare track & trace , goede kwaliteit producten

Nvt

Nvt

Producten goed, service minder

Ik heb voor iets simpels als het afkoppelen van de regenpijp uiteindelijk 4x moeten bestellen. De laatste keer zeiden ze dat ik iets nodig had en dat besteld, bleek het nog niet compleet. Daarna reageerde ze niet meer toen ik begon te klagen over het aantal keer dat ik verzendkosten heb betaald.

Nette bezorging van het juiste artikel voor een goede prijs.

Zie boven.

1 Eijkenakker