Prima product past goed.

Het bestelde is prima.

Goed produkt

Alleen waren er bij de levering aan de zijde waar de goot gekoppeld moet worden 2 van 4 goten stuk. 3 cm kapot. Ik had de goten nodig vandaar dat ik ze geplaats had. Wel jammer maar met een beetje kit heb ik de goten wel goed aan elkaar gekregen. De transporteur zal meer moeten opletten hoe ze met de producten om moeten gaan. Want de doos was half open en kapot. Dus !!!!! Gelukkig was alles wel aanwezig.

Veel te late levering

Er zou binnen 2 dagen geleverd worden toen ik bestelde. Na 4 dagen gebeld en krijg ik te horen dat ze een computerstoring hadden en dat de levering (het was toen donderdag) morgen naar de bezorger ging. Dus maandag afgeleverd. Ik vind dat ze eerst wel een berichtje konden sturen met hoe of wat, en dan dat met spoed hadden moeten leveren

snel geleverd

alles goed verlopen

geen problemen

Makkelijk bestellen en snel klaar voor ophalen.

Er is een breed assortiment. Aangezien Leidingshop bij ons in de buurt zit bestel ik online en haal het dan op. Dit werkt erg goed. Tot op heden heb ik hier nooit klachten over gehad.

snele levering

En goede spullen!!

Een vlotte afhandeling en een snelle levering van de juiste produkten tegen een goede prijs.

Een degelijke website. Normale prijzen en een vlotte levering. Prima.

Goed en snel (ook de vrachtverzending) !

Nicoll mastgoot en onderdelen zijn perfect voor een schuurtje en bovendien prima te installeren door thuisklusser. Snelle levering.

Helemaal top!

Ik kwam er even niet uit met de koppelingen die ik nodig had. Ik belde de klantenservice en kreeg ( Jesse ) aan de lijn. Hij nam de tijd om alles even door te nemen. Kon zelfs gelijk foto’s opsturen om te laten kijken wat ik nodig moest hebben. ( top gozer ) Dit soort mensen heb je nodig in je bedrijf en maken bedrijf tot waar ze nu staan. Zoals wij in amsterdam zeggen. : Hij hep er wel sjoege van Nogmaals dank!

Mij snel uit tijdnood geholpen.

Dank voor de snelle uitlevering en transport. Groeten Henk Reef.

Hallo mensen, heb nieuwe erf afscheiding , oude sproeiers spoten te ver , dan erfscheiding op den duur bruin van roestwater, met jullie sproeiers kon dit opgelost worden, jullie hebben , heel handig op de website aangegeven hoever ze sproeiden , nu is het in orde. Met vriendelijke groet. Tonnie.

Goede service.

Hele fijne sproeiers.

goede producten, snel geleverd.

Vlot

Snelle en juiste levering.

Ik ben zeer blij met de snelle levering. Doe zo voort.

Voor herhaling vatbaar

Wat ik heb besteld heb ik ontvangen. Goede en snelle levering, en netjes verpakt.

Ruim assortiment

Goede materialen tegen scherpe prijs. Telefonisch goed bereikbaar voor advies e.d. Dat is tegenwoordig zeldzaam bij internetbedrijven, een dikke 10!

Supper

Snelle levering, goed product, ben er heel tevreden mee

X

X

Snel verstuurd en prima product

Goed, zoals het hoort.

Niets op aan te merken!

Groot aanbod, snelle levering, goede prijs

Prima website

Alles in huis & goede na-service

In de webshop alles gevonden voor de installatie van een bronpomp. De aanduiding ten behoeve van bijpassende koppelstukken zou beter/duidelijker mogen, maar na telefonisch contact prima opgelost. Ook de retouren zijn keurig & tijdig verwerkt.

Veel keus, goede prijs en vlotte verzending. Alles onder één dak is ook makkelijk.

Een prima product Een mooie prijs Een super snelle levering Complimenten

1 Eijkenakker