Communicatiesnelheid goed. Advies goed. Gekochte product zwak, bij installatie al kapot gegaan. Na melding hierover geen andere ontvangen maar bestellink naar nieuw item.
Duidelijke webshop dus snel bestellen
Snel en correct geleverd ook de klantenservices is altijd netjes en correct
duidelijke omschrijving op internet. na bestelling gebruiksaanwijzing ontvangen via de mail. top service
zeer positief
bestelde onderdelen werden keurig op tijd bezorgd. overzichtelijke webshop en goede informatie per mail. Leuke handtekening onder de mail trouwens, origineel en bezorgd je een glimlach :-)
Bedankt Klaas voor de leuke review. Goed om te lezen dat de webshop overzichtelijk is en dat de artikelen keurig op tijd zijn bezorgd. En natuurlijk heel leuk om te lezen dat onze handtekening is opgevallen en wij je een lach op je gezicht hebben kunnen toveren! Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Had een manometer nodig ter vervanging van defecte meter op keerkoppeling. Met de info op de webshop precies de juiste kunnen vinden.
Leidingshop heeft een ruime keuze en is voordelig geprijsd. Wat echter beter kan is de snelheid van levering. Bij de meeste bedrijven is het tegenwoordig voor een bepaalde tijd besteld is volgende dag in huis. Bij Leidingshop duurt t 2-3 dagen. Wat echt beter moet is het (om) ruilen van een product. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Vervolgens moet ik wederom verzendkosten betalen voor hetzelfde product met de juiste maat, en daarbovenop ook nog eens de retourkosten betalen. Dit kan en moet beter. Prima als jullie verzendkosten rekenen, maar omruilen zou anders geregeld moeten worden.
Bedankt voor de review Arnold! Ik heb even in je bestelling gekeken gezien je aangeeft dat de zending 2 a 3 dagen duurt. Beide bestellingen zijn einde middag en zelfs einde avond geplaatst, waardoor beide orders de volgende dag pas gepickt zijn. Helaas heeft één van de twee pakketten een dag langer geduurd doordag PostNL de levertijd niet heeft kunnen halen. Wat betreft het ruilen van de artikelen, dat is (helaas) een beetje het risico van online bestellen. Zoals je aangeeft: we zijn scherp geprijsd, waardoor we wel verzendkosten moeten hanteren. Bestellen, ruilen en retourneren zijn allemaal verschillende wegen in onze webshop en kunnen daarom niet anders gehanteerd worden zoals het nu is. Het omruilen van artikelen mag natuurlijk ook altijd in onze winkel in Bergeijk, dit is geheel kosteloos. Mocht je in het vervolg twijfelen over bepaalde maten of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, dan staan we natuurlijk altijd klaar via de chat of telefonisch. Voor nu succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Vooral de behulpzaamheid en service van de dames van de klantenservice was perfect. Geweldig!
Mijn levering bleek niet compleet, mss iets vergeten of door transport kwijtgemaakt. Even gebeld met hun vriendelijk personeel en alles snel opgelost en kostenloos nageleverd.
Bedankt voor de review Patrick! Goed om te lezen dat de ontbrekende artikelen alsnog snel naar je opgestuurd zijn. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles vlot verlopen
Snel geleverd, goede producten, fijn en snel contact met de klantendienst.
Goed te vinden en snel geleverd !
Goed advies en levering volgens afspraak. Alles ok.
Bedankt voor de review Frank, mooi om te lezen dat we je hebben kunnen voorzien van goed advies. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alsook snelle en correcte levering
Voor de derde keer materialen voor een klus aangeschaft. Voorgaande keren het bij de webshop opgehaald. Deze keer laten versturen en hier was ik zeer tevreden over. Snelle service. Alle materialen netjes verpakt in doos en binnen 2 dagen thuis afgeleverd. De volgende keer bestel ik hier weer.
Bedankt voor de mooie review Daniël. Goed om te lezen dat ook deze keer alles weer naar behoren is verlopen. Succes met de klus en wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Groot assortiment
Andere dag in huis. Snelle levering.
Bedankt voor de review André. Goed om te lezen dat je een goede ervaring bij ons gehad hebt, en natuurlijk leuk om te lezen dat onze medewerkers en hun functies opgevallen zijn! Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snelle levering duidelijke website ,goede kwaliteit en toch niet duur.
tevreden, kom zeker terug. alleen jammer dat de verzendkosten voor lengtes zo duur zijn. deze heb ik niet besteld omdat hier in de buurt ophalen goedkoper was ondanks de lagere kostprijs. aantallen waren te laag om dit te compesseren.
Bedankt voor de review Ron! Goed om te lezen dat je tevreden bent en zeker nog een keer terug komt. We begrijpen de overweging inderdaad om lengtes elders (zoals in de buurt) te halen, de verzendkosten van vrachtvervoer liggen helaas een stuk hoger dan pakketzending. Voor nu succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Advies gevraagd over de meest geschikte beschermbuis voor mijn gas drukbuis. Advies was om een maatje groter te nemen. Nadat de bestelling was afgerond stonden de materialen binnen een paar dagen netjes verpakt op de stoep.
Bedankt voor de review Willem! Goed om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk dat het een paar dagen later netjes verpakt op je stoep stond. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles is heel correct verlopen en met een snelle levering bovenop.
Geen nonsens in één woord fantastisch
Bedankt voor de review Cjm! "in één woord fantastisch" dat is natuurlijk waar we het voor doen. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bevredigend
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.