Ruim assortiment, betaalbaar, snelle levering, netjes verpakt.

Top product

Goed verpakt, top materiaal, helemaal tevreden.

Wij hadden koppelstukken nodig voor een project dus een snelle levertijd was nodig. Binnen twee dagen hadden we ze ontvangen.

Snel helder duidelijk en kloppend

Snel helder duidelijk kloppend!

Snelle levering en support

Miste 1 onderdeel maar snelle reactie dat deze apart verzonden was.

Snel en degelijk, zoals het hoort.

Ik zocht dit keer toevallig op Upnonor onderdelen en appendages wat daar mee te combineren valt. (Bonfix en VSH) Pluspunt - Het relevante wat ik nodig had, was snel te vinden. Minpunt - Het aanbod was niet volledig, zoals bijv. kalibratie tool, buis en Uponor MLC koppelingen, die heb ik bij CVkoopjes.nl moeten aanschaffen.

Bij een bestelling foutief geleverd materiaal werd dit zonder probleem terug recht gezet. Ben zeer tevreden. Doe zo verder !!!

Snel en goed

Voor een klus 2 bestellingen gedaan van leiding en koppelingen. Juiste product is makkelijk te vinden en de keuze is ook ruim. Veel beter dan in een bouwmarkt. Na bestellen snel geleverd.

Oké

Oké

Goede site met snelle levering

Nette overzichtelijke website met goede prijzen en producten

Goede site, overzichtelijk gemakkelijk te bestellen en vlugge levering. Bedankt

Super en duidelijke communicatie

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Kwalitatieve producten, snel geleverd.

Iets besteld wat later niet op voorraad was toch met een goede oplossing gekomen

De ervaring met de goede oplossing top

Goed levering en service

Op tijd geleverd en een goede service.

Prima en snelle levering

Online besteld, binnen 2 dagen geleverd.

Besteld materiaal volledig, zonder beschadigingen op tijd geleverd.

Bestellen en leveren ging volgens de belofte op de website, ook kwaliteit van het product lijkt goed.

prima webshop en service

prettige webshop en service

Gewoon prima

Goed en behulpzaam

Vlot geleverd

Na een selectie van de benodigde leidingen en appendages op de duidelijk website, het opnemen in de winkelwagen en vergoeding daarvan is alles zeer snel correct geleverd. Groots

Snel geleverd.

Zeer goede ervaring

Zeer duidelijke website, uitstekende service en snelle verzending! Van een klein onderdeel van mijn grote bestelling was van 1 ding iets te veel geleverd i.p.v. iets anders. Het manco werd na telefonische melding per direct alsnog verstuurd. Mijn aanbod het teveel geleverde alsnog te willen betalen was onbespreekbaar! Kortom: een aanrader!

Correct en snel

De zending was correct bezorgd.

Helemaal goed

Correcte snelle levering

Moest bellen waar mijn bestelling bleef

Gebeld naar het bedrijf waar mijn bestelling bleef, vriendelijk te woord gestaan. Is uiteindelijk als deellevering verzonden

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL