Netjes en snel mijn bestelde artikelen geleverd door een nette en service verlenende chauffeur.
Bedankt voor je feedback, Herwin! Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd en dat je een goede ervaring had met de service van de chauffeur, dat maakt het natuurlijk helemaal af. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Overzichtelijk . Zeer snel geleverd, en kwaliteit voor een betaalbare prijs !
Heel tevreden over de levering (op de gevraagde dag), goed verpakt in papier en karton, tegen de beste prijs van de lage landen.
Bedankt voor je feedback, David! Correcte prijs, correcte levering en correcte kwaliteit, dat klinkt helemaal correct. Fijn ook dat het op de gevraagde dag is geleverd, wel zo prettig als je meteen aan de slag wilt met je klus. Succes daarmee en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Een goed product cq prijs , alleen levering had wat sneller gekund
De informatie op de website over het aanleggen van een ondergronds druppelleidingsysteem was heel compleet en duidelijk. En dat in combinatie met de instructievideo, was het installeren niet moeilijk. Eén minpuntje misschien: de druppelslang knikt relatief makkelijk en volgens mij kan de genoemde minimale diameter van een bocht niet gehaald worden.
Bedankt voor je feedback, Marco! Goed om te lezen dat je bestelling snel en op het afgesproken moment is geleverd en dat je ook iets hebt gehad aan de informatie op onze website over het aanleggen van de druppelslang. In deze tijd van het jaar kunnen druppelslangen inderdaad wat stugger zijn, simpelweg omdat de zon nog niet veel heeft geschenen. Zodra het wat warmer wordt en de zon vaker doorkomt, wordt het materiaal soepeler en zijn ze een stuk makkelijker te verwerken. Veel plezier van je systeem en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede producten en snelle levering
Voor wat ik in gedachte had om te maken waren verschillende soorten onderdelen nodig. Gelukkig is het assortiment zo groot dat ik alles kon vinden en eventueel kon aanpassen.
Kijk, dat vinden we nou leuk om te horen! Een mooi project voor de boeg waarbij je alle benodigde onderdelen bij ons hebt kunnen vinden, dat horen we graag. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Slangklemmen zijn van hoge kwaliteit. Alleen de breedte van de klemmen wordt niet vermeld op de site. Snelle levering!
Bedankt voor je feedback, Danny! Fijn om te horen dat de slangklemmen van hoge kwaliteit zijn. Je hebt helemaal gelijk dat de breedte er niet bij staat, dat zou inderdaad een handige aanvulling zijn. We gaan dit intern oppakken! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Naar alle tevredenheid artikelen besteld en uitgeleverd.
Bestellen / betalen / afhalen heel simpel
Bestellen, betalen en afhalen, zo makkelijk kan het inderdaad zijn. Goed om te horen, Eric en bedankt voor je feedback! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Overzichtelijk site Snelle levering
De bestelde druppelslang werkt tot volle tevredenheid. Het assortiment was ruim dus keus genoeg. De levering was vlot dus niets te klagen
Bedankt voor je feedback, Henk! Goed om te lezen dat de druppelslang aan je verwachtingen voldoet, dat je voldoende keuze had en dat alles ook nog eens snel geleverd is. Dan heb je inderdaad weinig te klagen, dat horen we graag! Hopelijk zien we je de volgende keer weer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ging volgens het boekje
De artikelen zijn naar tevredenheid in gebruik
Bedankt voor je feedback, Els! Leuk om te horen dat alles naar tevredenheid al in gebruik is genomen. Hopelijk zien we je de volgende keer weer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede ervaring
Prima site, goed bestel systeem en verwerking.
Goede webshop, snelheid van reactie en bezorging.
Ondertussen al 2 keer besteld. Geleverde goederen waren in goede staat en correct geleverd. Ook de communicatie was goed als ik vragen had via mail.
Bedankt voor je feedback, Kevin! Goed om te horen dat je al twee keer bij ons hebt besteld en dat beide keren alles netjes is verlopen. Fijn dat de producten in goede staat zijn geleverd en dat je ook via de mail goed te woord bent gestaan. Hopelijk weer tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Groot assortiment, vriendelijke geprijsd, goede communicatie en snelle levering
Al een aantal keer voor onderdelen uitgekomen bij leidingshop.nl Overzichtelijke site
Bedankt voor je feedback, Paul! Leuk om te lezen dat je al een aantal keer bij ons bent uitgekomen voor onderdelen, dat horen we graag. Hopelijk is het iedere keer weer helemaal naar wens! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Reeds enige malen een aankoop gedaan. Probleemloze ervaring aankopen voor een goede prijs/kwaliteit en snel geleverd
Ruim assortiment met scherpe prijzen, overzichtelijke en duidelijke site, keurig ingepakte bestelling.
Bedankt voor je uitgebreide review, Peter! Fijn dat je de moeite hebt genomen om je mening met ons te delen. Goed om te horen dat ons assortiment in de smaakt valt, in combinatie met scherpe prijzen en een overzichtelijke webshop waar alles makkelijk te bestellen is. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Goede materialen
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.