Goed, vlot en geen gedoe
De tweede keer besteld. Verpakking zeer goed en stevig. Leveringstijd meer als goed. Communicatie en track and trace goed. Zeker een aanrader.
Ruime keuze in de webshop, voor een goede prijs. Makkelijk online besteld en opgehaald in de winkel omdat ik in de buurt moest zijn.
Jammer dat als je voor bijna 800,- hebt besteld en je vraagt of er nog een vergeten potje lijm bij de bestelling kan die klaar staat ik een betaallink krijg toegestuurd van 5,95 omdat het blijkbaar te veel moeite is om het samen te versturen
Dag Robin, Bedankt voor je reactie! We begrijpen heel goed dat dit een kleine tegenvaller is als je van tevoren al een grote bestelling bij ons hebt geplaatst. Omdat deze bestelling reeds verzonden was vanuit het magazijn, hebben we een nieuwe zending klaar moeten maken. Vandaar ook de extra kosten die wij helaas moeten doorrekenen. Hopelijk heb je alles netjes ontvangen & kun je snel aan de slag met je klusproject! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
correct en tijdig geleverd
Mijn pakket schijnt bezorgd te zijn op een verkeerd adres. Kan gebeuren natuurlijk. Echter, zelf moeten contacten waar mijn pakket blijft! Tijdens dit overleg kreeg ik te horen dat er 1 onderdeel niet zou zijn en dat de levertijd daardoor wat langer zou duren. Hierbij heb ik aangegeven dat ik uiterlijk vrijdag het onderdeel zou willen ontvangen; enerzijds omwille van het weer en anderzijds kregen wij dit weekend vrienden met kleine kinderen op bezoek en daarvoor wou ik het gegraven gat wel dicht hebben. Mocht het niet lukken om bijtijds uit te leveren, heb ik aangegeven om de bestelling te annuleren zodat ik andere maatregelen kon nemen. Als reactie hierop kreeg ik afgelopen woensdag keurig een belletje van een magazijn-medewerker, die aangaf dat het ontbrekende onderdeel in bestelling staat, snel binnen zou komen en dat hij ging proberen om de order vrijdag bij ons te hebben, maar zaterdag zou het er zeker zijn, die garantie kon hij me geven. Heb hem hiervoor het vertrouwen gegeven en dan is het des te teleurstellende dat ik nu op maandag, ruim een week na mijn bestelling nog steeds niets heb ontvangen. U zult begrijpen dat ik zeer teleurgesteld ben in deze handelswijze.
Dag Rob, Bedankt voor je reactie! Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Neem even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen meer vertellen over de status van je bestelling! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Nn
Volgens de bezorger PostNL zou het pakket op een bepaald tijdstip aangeboden zijn bij ons. Echter is op de camera te zien dat er helemaal niemand geweest is! Wij moeten het nu op een servicepunt gaan ophalen en daar is nog geen tijd voor geweest. We hebben niet voor niets voor een thuisbezorg organisatie gekozen. Op deze manier hadden we net zo goed naar de winkel kunnen gaan. Jammer.
Dag G.J, Bedankt voor je reactie! Wat vervelend om te horen dat de levering van je pakket niet zo verlopen is als gehoopt. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces dat uitgevoerd wordt door een externe koerierdienst. Hopelijk is het ophalen van de bestelling alsnog gelukt bij het afhaalpunt! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Zie boven.
Nu maar hopen dat ie pomt zoals ie er uitziet
Uitstekend website met een duidelijke keuze. Na betaling ook daadwerkelijk binnen 24uur geleverd. UItstekend
x
Dag François, Bedankt voor je reactie! Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet ontvangen hebt. Neem even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen meer vertellen over de status van je bestelling! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Al mijn aankopen deze week gebruikt en alles past en zit nar tevredenheid
Moest een paar verlopen hebben. Makkelijk kunnen vinden. Mooi ruim assortiment. Bestelling geplaatst en de levering verliep ook super.
Duidelijke website waar producten goed zijn te vinden. Geleverde producten zijn kwalitatief goed en hebben mij geholpen mijn installatie aan te passen.
Goede site met heel veel spullen voor een scherpe prijs. En ook nog snel geleverd.
Dag Jan, Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je heel veel succes met je klusproject. Hopelijk weer tot snel bij Leidingshop! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
De bestelling door gegeven en afgerekend en dan komt het vlot mijn kant op ,helemaal tevreden.
Ik begrijp best dat er algemene voorwaarden gesteld moeten worden, maar vindt het toch wel erg cru dat pvc koppelingen van 110, die nog ongebruikt in de verpakking zitten omdat ik niet 110 maar 100 bleek nodig te hebben, niet terug genomen worden, omdat de 30 dagen termijn verstreken was (met 30 dagen).
Dag Hans, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat we helaas niet aan jouw retourvraag kunnen voldoen. We hanteren inderdaad een retourpolicy van 30 dagen die voor elke klant gelijk en geldend is. Deze retourvoorwaardes staan ook duidelijk op de website vermeld: https://leidingshop.nl/klantenservice/retourneren-en-ruilen/ We hopen je alsnog ooit terug te zien bij Leidingshop! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
De Leidingshop heeft mij goed geholpen met het selecteren van de onderdelen voor de tuinberegeningsinstallatie.
Normale prijzen.. en snel geleverd. Als je even wat meer materialen nodig hebt .. scheelt heel veel geld tegenover de plaatselijke bouwmarkt vooral b**whaus.. die vragen 30 euro voor een 15 mm knel T-Stukje..
Ik was op zoek naar een druppelslang en kwam deze tegen op jullie webshop. Prijs en kwaliteit is het uitstekend omdat het wordt verkocht in een pakket.
Dag Paco! Wat fijn om te lezen dat alles prima is verlopen en je ons aanbeveelt bij anderen. Mag ik vragen waarom de beoordelingsscore uiteindelijk een 4 is geworden? We horen het graag! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Ruime keuze, prima en snel geregeld behalve de leveringstijd. Donderdag besteld en pas de week daarop op dinsdag ontvangen. Voor klussen waar je onderdelen snel nodig hebt is dat gewoon net te lang.
Dag Wladimir, Bedankt voor je reactie. We streven ernaar om geplaatste bestellingen zo snel mogelijk te versturen naar de klant, zodat je snel aan de slag kunt met je klusproject. Nadat jouw bestelling verstuurd is vanuit het magazijn, hebben wij geen invloed meer op het exacte bezorgingsmoment. Het kan dus helaas voorkomen dat je pakket iets later bezorgd wordt door drukte bij de koerierdienst. We hopen alsnog dat het klusproject goed verlopen is! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Prima afgehandeld en snel verzonden.
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL