Op zich goed en snel maar 1 verkeerd product geleverd!

Op zich goed en snel maar 1 verkeerd product geleverd! Had een pvc buis van 32mm moeten hebben en heb er 1 van 40mm geleverd gekregen. Kon ik alsnog naar de Praxis. Gr, Bas Cloosterman

Gewoon goed.

Keurig netjes geregeld

Alles netjes en op tijd geleverd

Goede ervaring met bestellen en verdere afhandeling

tot en met afreken perfect

daarna volgt er een onduidelijke periode mbt de leveringen. er wordt onduidelijk gecommuniceerd wat er wanneer geleverd wordt. 1e bestelling heeft bestaan uit 4 pakketten. 1e dag 2 pakketten, 2e 1 pakket, dag 5 1 pakket. Onduidelijk is in hoeveel pakketten de bestelling verzonden wordt. Dit wordt ook niet in de track en trace verduidelijkt. Bestelling 2 idem, heb zaterdag 1 pakket ontvangen zonder communicatie wanneer de rest van de bestelling komt. Dit moet beter kunnen!!! Gr Wilco

Alles goed gedaan.

Geweldige service

In mijn bestelling ontbraken een paar stukjes, na een eenvoudig telefoontje werd dit even wel onmiddellijk rechtgezet. Topservice

Vlotte bezorging en goed verpakt.

Na mijn bestelling, snel verwerkt en geleverd.

Ben tevreden

Ben tevreden over de verzorging van de bestelde materialen en de bezorging daarvan

Alles correct verlopen

Snelle levering.

duidelijke webshop, de zaken die ik nodig had waren goed op voorraad met een snelle levering

Ruim assortiment overzichtelijke site

Keurige website vlotte levering nette prijzen.

Alles goed

Snelle levering voor een juiste prijs Kwaliteit nog niet kunnen testen

Prima levering, alleen gepush over een review is irritant

Prima levering, alleen gepush over een review is irritant

Product werd snel geleverd en werkt goed

Product snel gevonden op site besteld en direct geleverd. Na montage werkt het zoals gemeld

Goed product snelle levering

Volgende keer beter

Het product was verkeerd besteld door mij , ik heb het weer retour gestuurd, nu wachten op terugbetaling aan jullie kant. Ordernummer 22601897. Artikel nummer 7173820 .groetjes

Zéér vlotte service en snelle levering.

Gemakkelijk de juiste producten te selecteren op de site. Daarna een snelle en correcte afhandeling en levering van de bestelling.

Vlotte levering

Goed en op tijd geleverd

prima product

snel geholpen in winkel

Alles 100% verlopen

prima service juiste antwoorden, etc

Na een telefonisch onderhoud, prima geholpen, en de juiste artikelen gevopnden

prima/goede ervaringen

Prima ervaringen alleen duurde de verzending even

Goede kwaliteit

Netjes geleverd en alles verliep vlg afspraak Goede kwaliteit koppelingen Ben zeer. Tevreden

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL