Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk website en snel geleverd

Website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Snelle levering.

Snel geleverd maar jammer een eindstop is kapot

Prima en snel

Prima , correct en snel.

Levering is snel. Facturering niet

Op 9 mei bestelling geplaatst en betaald met ideal. De volgende dag geleverd. Nog steeds geen enkele mailrespons ontvangen.

Snelle levering en juiste materialen geleverd.

X

Zeer correcte en snelle service

Leidingshop heeft telkens elke bestelling snel en correct afgeleverd. Ook zijn uitzonderlijke materiaalmaten snel beschikbaar, zoals PVC drukbuis diam. 16mm.

Groot assortiment snelle levering

Ze hebben alles wat ik nodig heb voor al leidingwerk. Levring is snel en compleet. Top..

Voldeed aan verwachting en op tijd geleverd.

beste shop voor artikelen voor bewatering

Compleet assortiment

Snel geleverd, goede service

Ik heb 2 slangen van 100 m. besteld, waarvan er 1 op een plek scheurtjes had. We kwamen hier pas achter toen de slang al in de tuin lag. Leidingshop heeft kosteloos 2 verbindingsstukken gestuurd zodat we het konden vervangen door een stuk dat over was. Goede service!

Goede service snelle levering

Goed product en snel en compleet geleverd

Drainage aangelegd in de tuin. Alle producten in huis en binnen 2 werkdagen geleverd. Gebeld voor advies, en hiermee een goede keuze kunnen maken. Vriendelijke (eigen) bezorger die het vanwege de afmetingen (50m) kwam brengen.

Product niet tijdig geleverd. Zonder enig excuus oid

Slecht

Snelle service en duidelijke communicatie

's Avonds besteld, volgende dag voor 10 uur al gebeld dat klaar lag om op te halen. Netjes verpakt!

snelle levering tegen nette prijs

De Rainbird tuinberegeningsbesturing werd geleverd met een concurrerende korting en zonder zonder verzendkosten de volgende dag afgeleverd.

Ok

De juiste spullen op tijd geleverd

Mijn ervaring is goed met Leidingshop. Ik ga er vaker bestellen.

Goede aanbieding, snelle verzending

Vlotte afhandeling verkeerde bestelling

Ik had een irrigatie slang besteld die na aankomst niet op mijn bestaande systeem paste. Na retourneren geld direct terug op mijn rekening gestort.

Correct en op tijd.

Snel en correct geleverd.

Duidelijk

Fijne site met veel productinformatie. Verder zeer snelle verzending. Tijdens het verzendproces wordt je telkens goed op de hoogte gehouden.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL