Respuesta del dueño del negocio
Bedankt voor de feedback, Huib! Jammer om te lezen dat je de levering als tegenvallend hebt ervaren. Wanneer een bestelling niet helemaal compleet is en bestelartikelen bevat, wachten we inderdaad met verzenden. Deze artikelen zijn doorgaans binnen twee werkdagen op voorraad, waarna we de bestelling compleet versturen. In veel gevallen nemen onze collega’s contact op om te overleggen of dit akkoord is, of dat de zending alvast verzonden mag worden en het overige artikel in backorder volgt. In dit geval is dat helaas niet gebeurd begrijpen we, onze excuses daarvoor. Wel zie ik dat je andere bestellingen netjes de volgende dag of de dag daarna zijn verzonden.
Jammer ook om te horen dat de prijs is tegengevallen. In een online wereld vinden wij het belangrijk om kwalitatieve producten te blijven leveren tegen een eerlijke prijs en we staan dan ook volledig achter de prijzen die we hanteren.
Desalniettemin vinden we het fijn om te lezen dat je de website als eenvoudig hebt ervaren. Daar werken we elke dag met het hele team hard aan, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je klus!
Vriendelijke groetjes van ons,
Leidingshop