Respuesta del dueño del negocio
Bedankt voor je terugkoppeling! Allereerst onze oprechte excuses dat je niet bent teruggebeld en ook nog eens verkeerd bent geadviseerd; dat had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze collega heeft in de tussentijd over en weer contact gehad met de leverancier om te onderzoeken hoe dit product het beste verlijmd kan worden, omdat er inderdaad verwarring is ontstaan over de informatie die eerder is doorgegeven. Helaas dateert de laatste reactie van onze leverancier van 23-10, en een doorslaggevend antwoord is daarbij nog uitgebleven. Dit kan wellicht de reden zijn waarom je nog niet teruggebeld bent. Normaal zijn we wel iets sneller ;)
Ik zal onze collega (ook wel “amateur adviseur” genoemd) vragen nogmaals contact op te nemen met de leverancier, hoewel ik begrijp dat dit niet meer nodig is omdat je de artikelen wilt retourneren wat uiteraard mogelijk en begrijpelijk is. Hij is deze maand bij ons begonnen en heeft inderdaad nog wat te leren, maar wij hebben als team van Leidingshop alle vertrouwen in hem.
Zodra we de artikelen retour ontvangen, zorgen we ervoor dat het bedrag netjes aan je wordt gecrediteerd.
Met vriendelijke groet,
Team Leidingshop