Er ontbrak een onderdeeltje maar de fout werd bliksemsnel gecorrigeerd.
Ik zou echt een andere vervoerder kiezen als ik jullie was
Bedankt voor je feedback, Hendrik! Fijn om te horen dat de bestelling zelf helemaal in orde is, dat is natuurlijk het belangrijkste. De lange levertijd van anderhalve week is uiteraard niet zoals het hoort en we begrijpen dat dit erg vervelend is. Zoals je via de mail hebt meegekregen, zijn we hier achter de schermen druk mee bezig. Fijne (zonnige) dag! Vriendelijke groetjes, Leidingshop
Ik had al eerder producten van leidingshop. Aangezien ik in de buurt woon kan ik ze ophalen. Producten zijn altijd super en uitlevering werkt snel.
Prima communicatie en stipte levering
Tot mijn spijt heb ik de ondergrondse druppelslang en toebehoren moeten terugsturen om 2 redenen. de belangrijkste reden is dat ik externe informatie heb gekregen met de vermelding dat de druppelslang behandeld blijkt te zijn met een product dat al lang in Europa verboden is. U begrijpt dat ik geen risico wil nemen door dit in mijn tuin te gebruiken. Info hierover is meegestuurd in het retourpakket. De 2e is dat het product in Israel is gemaakt. Door het huidig beleid van een openlijke genocide op meerdere bevolkingsgroepen door de Israelische regering is het om persoonlijke redenen deontologisch totaal onaanvaardbaar om nu producten uit Israel aan te kopen. Met beleefde groeten, Patrick Van Echelpoel
Bedankt voor de feedback, Patrick! Jammer om te horen dat het product niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Zodra we de retourzending in goede orde hebben ontvangen, zorgen we er natuurlijk voor dat dit netjes wordt verwerkt. De producten die wij aanbieden voldoen aan de geldende Europese richtlijnen. We zien je retourzending en de informatie die je extern hebt ontvangen graag tegemoet, zodat we dit intern verder kunnen bekijken. Wat betreft je tweede punt, we begrijpen heel goed dat persoonlijke overwegingen een rol kunnen spelen bij aankoopbeslissingen. Daarin maakt iedereen natuurlijk zijn eigen keuze en dat respecteren we. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ik had zelf een foutje gemaakt in de bestelling en dat werd nog snel aangepast toen ik dat vroeg.
Snelle levering tegen een prima prijs. Grote assortiment. Top!
Levering conform bestelling, precies zoals het hoort.
Het bedrijf komt zijn afspraken na
Snelle levering en goed product. Prima prijs.
Zie mail van vrijdag 24 april
Bedankt voor je feedback, Jenne! We hebben je mail inderdaad ontvangen en zijn hier al mee bezig. Een sproeislang hoort natuurlijk water te sproeien waar het moet, en niet op plekken waar dat niet de bedoeling is. Daarom moeten we helaas concluderen dat dit product na de overstap van leverancier, niet voldoet aan de kwaliteit die wij voor ogen hebben. Daarom zorgen we ervoor dat het netjes aan je wordt gecrediteerd en zullen we dit artikel ook uit ons assortiment halen. We nemen dit verder met je op via de mail! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
We hadden de producten uiteindelijk niet nodig, maar de levering enzovoort is prima verlopen!
Levering op tijd ontvangen. Was eerst nog even onduidelijk dat het in 2 leveringen gebracht werd.
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de levering op tijd hebt ontvangen, dat is wel zo handig als je direct aan de slag wilt. We snappen helemaal wat je bedoelt met de levering in twee delen. Dat is inderdaad iets wat niet altijd even duidelijk is, en daar zijn we achter de schermen mee bezig om dat beter te communiceren. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Perfecte service
Snelle en nette levering van goede kwaliteitsproducten
Snel geleverd, netjes verpakt én goede kwaliteit, dat horen we graag. Mooi dat alles zo naar wens is verlopen. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Snelle levering.
Verkeerde product besteld en kon niet meer wijzigen :(
We begrijpen dat het vervelend is wanneer je bestelde artikelen niet meer kunt wijzigen. We geven dit dan ook op meerdere plekken aan, omdat bestellingen één op één worden doorgezet naar het magazijn zodat we ze zo snel mogelijk kunnen verwerken én verzenden. Onze collega’s staan uiteraard altijd vooraf voor je klaar om je te helpen bij je bestelling, mocht je ergens nog vragen over hebben. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Nvt
Helaas is de 22 mm buis an beide uiteinden ingedrukt, zodat de koppeling niet past . Beter verpakken
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je bestelling snel is geleverd, maar minder fijn om te horen dat de 22 mm buis aan beide uiteinden is ingedrukt. Dat maakt het monteren van een koppeling inderdaad lastig. Hopelijk is het inmiddels opgelost. Mocht dat nog niet zo zijn, laat het gerust even weten, dan kijken we natuurlijk met je mee naar een passende oplossing. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
helaas het produckt nog niet in huis zeer slecht. door gls wat niet kan bezorgen door incompetente systemen.
We hebben inmiddels contact met je gehad en daarin kwamen we tot de conclusie dat het adres niet helemaal juist is opgegeven, met een dubbel huisnummer. We hebben daar ook al even contact over gehad en uitgelegd dat hierdoor waarschijnlijk de verwarring is ontstaan. Het onderzoek naar waar het pakket zich bevindt loopt op dit moment, dus zodra we meer weten komen we hier zo snel mogelijk bij je op terug. Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Via internet besteld ,door duidelijke foto gemakkelijk te herkennen wat ik die en die maat wil hebben .
Snel en goede aanbieding
Leidingshop is een overzichtelijke webshop waar je snel vindt wat je nodig hebt. Het contact verloopt vlot en duidelijk, en de levering is snel en betrouwbaar. Kortom, een prettige ervaring voor wie snel wil bestellen.
Bedankt voor de mooie woorden, Dennis! Fijn om te horen dat alles duidelijk was, snel geleverd is en dat het contact ook goed bevallen is. Precies zoals we het graag zien, gewoon goed geregeld zodat je snel door kunt met je klus. Succes daarmee en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes van ons, Leidingshop
Ja, fijne tyleen koppelingen alles mooi verpakt zeker voor buitenwerk perfect.
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.