Laden reviews...
1 649 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours évoquent une livraison rapide, un site clair et un bon choix de produits. Les commandes sont généralement précises et le service est utile. La variété et la fiabilité soutiennent une expérience globale positive.
Simpel maar top product, makkelijk te gebruiken
16 October 2024
Erik
Tessenderlo
200 % tevreden, zeer snelle levering. Na telefoongesprek bij de juiste onderdelen uitgekomen op de site. Prima geregeld.
Math
Roermond
Stiptheid en kwaliteit zijn de pluspunten
Gilbert Watteny
Knesselare
Top, ik ben in de wolken met de leidingen van mijn dromen!
Gert
Sint-Martens-Lierde
Bedankt voor je review, Gert! Fijn om te horen dat de webshop duidelijk is en dat zowel de producten als de service naar wens zijn. Het is natuurlijk helemaal geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de leiding van je dromen. We zijn erg blij dat we daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen. 😉
Veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer!
Ja
Lieven
Roosdaal
Dik
Heeten
koppelingen netjes en snel afgeleverd .....super
Ron
Philippine
De hoge terugzendkosten weerhouden me ervan de aankoop van ong €17,00 te retourneren
Frans
Beek
Dag Frans! Oei, dat wij het verkeerde artikel hebben opgestuurd is natuurlijk erg vervelend, onze excuses daarvoor! De retourkosten hoef je uiteraard niet zelf te betalen. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij helpen je graag verder, zodat je zo snel mogelijk het juiste artikel ontvangt.
Stuur even een mailtje naar [email protected] met foto’s van het ontvangen artikel, dan zorgen we ervoor dat dit netjes voor je wordt opgelost.
Alvast bedankt voor je bericht, en nogmaals onze excuses voor de foutieve levering.
Team Leidingshop
Snel en goed geholpen en goed advies
Ronald
Helmond
prima, duidelijk, snel en correct
remco
roermond
Goede ervaring. Snel geleverd en de goodkoopste.
rob
Dongen
Bedankt voor je review, Rob! Goed én de goedkoopste—wat wil je nog meer? Fijn om te horen dat je enthousiast bent. Veel succes met de klus, en hopelijk tot de volgende keer!
Snelle levering, goede service
Dirk
ZWOLLE
Product vinden, bestellen en levering verliepen vlekkeloos.
Johan
Zulte
Bedankt voor je feedback, Johan! Fijn om te horen dat het hele proces, van het vinden van het juiste product tot de levering, vlekkeloos is verlopen. Wel zo prettig als je snel aan de slag wilt met je klus. Heel veel succes daarmee!
Makkelijke site Snelle levering Top
Daan
Klaaswaal
Mijn ervaring? 100 punten!
Harrie
Vessem
Bedankt voor je review, Harrie! 100 punten!? Dat is nog eens een top score 😉 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent - daar doen we het natuurlijk voor.
Heel veel succes met de klus, en we hopen je de volgende keer weer te mogen helpen!
Team Leidingshop
snelle levering, van de juiste malterialen, deze waren van goede kwaliteit.
kees
steenbergen
Hebben defect aangekomen onderdelen binnen een dag vervangen.
Kees
Oudenhoorn
Bedankt voor je review, Kees! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent—daar doen we het voor. Succes met de klus, en we hopen je de volgende keer weer terug te zien!
Prima bedrijf.
Jeroen Koopmans
Otterlo
Levertijd zou sneller kunnen
Jan
Vlissingen
Bedankt voor je feedback, Jan! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het materiaal. We begrijpen inderdaad dat snel, soms nog niet snel genoeg is. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.
Hopelijk is de klus inmiddels geklaard. Zo niet, dan wensen we je nog veel succes!
Team Leidingshop
Goed verpakt en snelle levering
Dirk
Moddergat
Ik heb iets simpels gekocht, er kan dus niet veel verkeerds gezegd worden.!
Jaap
Burgh Haamstede
Er waren problemen met de koerier. Deze werden prompt opgelost. Dus een tevreden klant.
Tony
België
Bedankt voor je review, Tony. Heh, altijd vervelend wanneer er problemen zijn met de pakketdienst, maar fijn om te horen dat we dit netjes voor je hebben kunnen oplossen!
Succes met de klus, en hopelijk tot de volgende keer!
Team Leidingshop
Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van de juiste spullen !!
Andre
Smitshoek
Bedankt voor je review, André! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent bij het uitzoeken van de juiste spullen. Hopelijk is de klus inmiddels helemaal naar wens afgerond. Mocht dat nog niet zo zijn: succes ermee!
Aad
Alblasserdam
Ik ben vriendelijk geholpen aan de telefoon, en daardoor ook het product gekregen dat ik moest hebben, vervolgens een snelle levering. Dank je wel voor alles.
12 October 2024
Richard
Dongen
Bedankt voor je review, Richard! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent aan de telefoon en dat je daardoor precies het product hebt ontvangen waar je naar op zoek was. De snelle levering heeft er mooi voor gezorgd dat je direct aan de slag kon met je klus!
Geen dank Richard, we hebben je met alle plezier geholpen. Wij danken jou juist voor je vertrouwen!
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk