prima, maar levering was wat onvoorspelbaar

prima levering en kwaliteit, maar de leverdatum was wat onvoorspelbaar (waarschijnlijk door hemelvaart)

Prima bedrijf, en service !

Bestelling mooi snel geleverd, en correct tijd van aankomst vermeld.

Geweldige technische hulp via chat, waardoor juiste aangeschaft

Perfecte technische hulp via de chat. Situatie te bouwen leidingen uitgelegd, want ben zelf geen prof. A.d.h.v. de situatie en de producten die al in de winkelmand stonden, hulp gekregen en aantal producten vervangen voor de juiste.

Prima kwaliteit en supersnel in huis.

Verleden week Tyleenkraan + koppelingen besteld, betere kwaliteit als van de Gamma en zelfs + verzendkosten was het product nog goedkoper. Deze lekken ook niet, die van de Gamma vaak wel. Net meteen nog meer koppelstukken besteld bij de leidingshop, echt een aanrader!

Na bestelling duidelijke voortgang gemeld over verloop levering, top.

overzichtelijke website, vlotte afhandeling

Foutje bij de levering zeer vlot en correct opgelost. Zeer snelle service.

Transport

De bestelling diende afgehaald te worden op een afhaalpunt. Leveringsadres stond het adres van de zaak.

Vlotte bestelling, rampzalige levering

Over de webshop van leidingshop geen kwaad woord, de geleverde producten waren goed verpakt en volledig zoals besteld. Maar verander zo snel mogelijk van koerierbedrijf voor leveringen in Vlaanderen. Wat een zooi met transmission. Geen probleem dat er betaald moet worden voor een levering maar dan mag er ook wat kwaliteit zijn. 1. Er wordt geleverd zonder bij de klant te horen wanneer die thuis kan zijn. 2. Dan krijg je telefoon van de koerier, uniquement en Francais . 3. Een volgende oproep vanuit het bedrijf was in gebroken Engels, uitgelegd dat ik op mijn werkplaats was en dan werd de verbinding verbroken. Tja, dan zakt je humeur dus.

goed bezorgd

Zeer goede service

Zeer goede service. Kundig personeel.

Mijn bestelling werd keurig en snel geleverd.

prima afgehandeld

zie boven

TOP

Artikel zo als beschreven snelle levering

Correct

Stipte levering .. prijs-kwaliteit

Spullen zijn goed en snel geleverd, maar..

Leidingshop doet wat ie moet doen, maar ik vind de site niet helemaal duidelijk. Ik wilde micro beregening voor in de tuin, maar moest de levering in 2 delen laten plaats vinden, om dat ik de eerste keer tekort bestelde, waardoor ik later opnieuw moest bestellen. Als ik dan een bestelling doe, waar ik uiteindelijk niets mee kan zonder de spulletjes die ik de tweede keer geleverd kreeg, dan hapert er iets aan het systeem of het moet mijn intelligentie zijn....! Gebruiksaanwijzingen zouden ook een pré zijn. Je moet 't zo'n beetje zelf uitvinden. Op de site van de concurrent moest ik uitvinden hoe ik het uiteindelijk moest doen.

Perfect in orde.

Alles volgens wens en plan verlopen. Zal bij gelegenheid nog aankopen doen. Mvg.

Goede prijs en snelle levering

Voor mij een nabestelling voor mijn sproei installatie. Goede prijs en snel geleverd.

Goede firma

Netjes op tijd tegen de juiste prijs geleverd, top.

geheel volgens verwachting

Top bedrijf.

Snel en goed

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit spullen

Snelle levering!

Snelle levering!

Nav bestelling bij Leidingshop in Bergeijk zelf geweest. Kreeg uitstekende hulp en uitleg van nog bestelde artikelen. Compliment!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL