Réponse du propriétaire de l'entreprise
Hoi Niko, wat jammer om deze review te moeten ontvangen. Ik heb je bestelling er even bij gepakt om te kijken wat hier mis gaat.
De bestelde artikelen zijn Lijngoten met hulpstukken geweest, deze hebben inderdaad enorme vertraging gehad vanuit de leverancier. De artikelen zijn besteld op 9 februari, je bent 10 februari dan ook meteen netjes op de hoogte gebracht dat de levering helaas vertraging heeft opgelopen. Op deze mail hebben wij vanuit jou ook reactie gehad.
Op 13 februari hebben we nogmaals contact gehad en hebben wij aangegeven dat je de order ten alle tijden mag annuleren. Hierop hebben we geen reactie gehad, er vanuit gaande dat je voldoende op te hoogte bent gebracht en dat je wilt wachten op de levering. Vervolgens is er weer contact geweest op 24 februari met de mededeling dat je bestelling gelukkig (en eindelijk) is verzonden.
We vinden het daarom ook erg jammer deze 1 ster review te moeten ontvangen gezien er wel degelijk contact is geweest omtrent je order.
Hopelijk zijn de lijngoten intussen bevestigd en mogen wij je alsnog eens begroeten bij Leidingshop.
Met vriendelijke groet,
Team Leidingshop