Had bestelling gedaan (na sluitingstijd). Was niet juiste diameter leiding. Direct nieuwe besteld met opmerking dat oude bestelling kon vervallen. Had ruim voor openingstijd al bericht dat het werd gecorrigeerd. Snel en compleet geleverd.

Onderdelen te laat ontvangen

Onderdelen waren niet op voorraad en moesten worden bestel waardoor voormijn de onderdelen te laat kwamen en elders heb moeten halen om mijn project niet in de problemen te laten komen. Laat de klant weten als iets niet op voorraad is

Duidelijke website, snelle levering

Het vinden van producten is gemakkelijk met zo'n goede website. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Nette communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De producten worden snel geleverd vanwege een prima voorraad beheer.

Prijs, levertijd en contact is super.

Was goed

Uitstekende service

Snelle levering en deskundige uitleg tijdens montage.

Prima en op tijd

Goed geprijst top.

Super snelle levering

Producten zoals omschreven en super snelle levering

Goede sevice

heel goed

heerlijk en stipt ,snelle levering en goed verzorgd doe zo verder

Snelle service + een mooie prijs!

Snelle & correcte service voor een mooie prijs. Een aanrader!

Een website waarin het eenvoudig is de juiste maat te vinden

Ook de after sales was uitstekend, ik had een foutje gemaakt in m'n bestelling en dit werd snel en correct aangepast.

X

Super snel

Een goed correct bedrijf

Snel en goed

Goede materialen en veel keus. Snel geleverd.

Kwaliteit super ,prijs super,verzending bijna super.

Verzendingskosten 100 eur is een hoog bedrag voor gewone particulier. Mvg jos

Pakketje snel geleverd

Pakketje snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen,

Vriendelijk en flexibel.

En brabants.

Goede en voordelige webshop

Op mijn zoektocht naar vervangende kraantjes stuitte ik op de webshop van Leidingenshop. Overzichtelijke website en niet onbelangrijk voordelig. Besloot tot aankoop van kogelkraantjes i.p.v. een stopkraan. Snel bezorgd. Prima verpakt. Een aanrader.

Snel geleverd, goed product

perfecte, snelle levering

perfecte, snelle levering

Nette levering

Gewoon netjes geregeld en geleverd

Levering op tijd en behulpzame klantenservice

Er was 1 onderdeel niet geleverd. Achteraf bleek dit ook een verkeerde bestelling te zijn. Na 1 keer contact te hebben gehad met Heidi van de klantenservice werd dit goed en meteen hersteld. Een dag later heb ik het juiste onderdeel thuis gekregen.

Prima prijs en levering

Prima prijs en kwaliteit

Duidelijke website, scherpe prijzen, vriendelijke mensen en snelle levering.

Ook bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alleen tijdens de lunch pauze niet, maar dat snap ik heel goed! Even lekker ontspannen om er daarna weer voor te zorgen dat alles nog de deur uit gaat! Gewoon doorgaan zo, zeg ik!!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL