Juiste levering verkeerde adres

Het juiste materiaal gekregen is alleen op het verkeerde adres bezorgd! Fout van bezorger, Als de bewoner het niet bij mij had gebracht zat ik nu nog te wachten

Top service en goede producten

De producten waren vlot verstuurd en netjes verpakt. Het pakket was goed aangekomen. Prijzen zijn scherp. Leidingshop heeft het prima op orde!

Goed alleen levertijd kan sneller

De kwaliteit is oké toch de prijs allen levertijd was 2 dagen meer dan verwacht beloofd

Alles duidelijk, snel en correct

Zolang alles soepel verloopt is er meestal niets aan te merken. Zo ook niet bij leidingshop.nl. Duidelijke website, makkelijke procedure. Goed vindbare producten. Alles werd vlot geleverd en de bestelling was compleet. En dat is 90% van het spelletje. Die andere 10% is wanneer het niet compleet is of als de verkeerde producten geleverd zijn. Of een defect product of je de verkeerde producten besteld hebt en je wilt ze terugsturen en je geld terug. Dat heb ik dus niet meegemaakt en kan ik dus ook niets over zeggen.

Keurig geleverd.

Kwaliteit producten geleverd. Netjes op tijd. In één woord geweldig. Groetjes Jan.

gemiste kans qua hulp

Op zich prima en snelle levering zoals eigenlijk alle webshops tegenwoordig en een prima assortiment. Maar ik had een hulpvraag waarvoor ik werd verzocht mijn emailadres achter te laten, maar daar werd geen follow up op gedaan :-(

Vlotte service.

Duidelijke website, snelle levering.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle reactie op vragen

Blij met de artikelen om een drinkwater kraan in de achtertuin te maken.

Snelle, correcte levering, goede prijs en kwaliteit

Goed aanbod

Ruim assortiment, heldere site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Alles naar verwachting gelopen, snel geleverd, prima materiaal.

Snel en correct

Prima service. Telefonisch op de hoogte gebracht dat pakje klaar stond.

Prima service, dag erna klaar om op te halen.

Zeer goede service

Snel en goede prijs. Uitstekend.

Interessant. Goed te weten.

vlugge levering van de bestelde producten en zal er verder met de firma werken

goede producten en snellelevering

Komen de afspraken na

Goede verpakking en snelle levering.

Goede en snelle service

Allerlei koppelingen besteld, werden keurig verpakt bezorgd. Helaas was er 1 lek, zer werd zonder problemen een nieuwe opgestuurd. top!

Hele fijne internet pagina en super bezorging

Binnen 1 week alles bezorgd en alles in goede orde ontvangen.

Alles vlot verlopen

Zoals het hoort, vlugge afhandeling

Positief en een beetje negatief

PostNL heeft het product (€112) in een hoekje bij de voordeur gelegd terwijl we gewoon thuis waren. Had waarschijnlijk een hoop gedoe gegeven als het pakje “ verdwenen” zou zijn.

Goed meedenken, maar ruimte voor verbetering

De mogelijkheden voor zoeken op de site maken het zo dat je een onderdeel vanuit pagina x wel kunt vinden, maar vanuit pagina y niet. De medewerker wist dit wel en hielp me erdoor. Met het uitdenken van het plan werd goed meegedacht.

Goed en vlot geleverd!

Bestelling wordt zeer snel klaargemaakt en kan vlot afgehaald worden. Goede prijs!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL