Goed en vlot geleverd!

Bestelling wordt zeer snel klaargemaakt en kan vlot afgehaald worden. Goede prijs!

Ik was onderweg na hun winkel maar de situatie op de weg was een drama... Ik belde ze op en vroeg of ze mijn bestelling voor de winkel konden leggen dit was geen probleem. Alles keurig netjes verpakt 100 punten

snel en efficient

Duidelijke cataloog, eenvoudige procedure, snelle levering. Kwaliteitsvolle en efficiente service.

Snelle levering en lage prijzen

Heel Goed

Snelle levering en de spullen zijn perfect

Zeer snel en volledige levering

Alleen ik miste een track en trace, ik wist totaal niet van wanneer ze zouden komen om te leveren. In dit geval was het na 2 dagen al geleverd.

Levering vertraagd

Mijn bestelling 22 mei geplaatst en vandaag (30mei) al de derde mail gehad dat mijn bestelling vertraagd is en 1 dag wordt uitgesteld. Ik had liever een vaste bezorg datum gezien dan iedere dag/2 dagen een bericht te krijgen dat het bestelde artikel "morgen" wordt bezorgd. Zeer kwalijk. Als ik dit eerder had geweten dan had ik de bestelling ergens anders geplaatst waar ze wel weten hoe ze afspraken na moeten komen. Ik heb hier al drie maal een vrije dag voor genomen en dan komt er niemand. Over het bestelde product kan ik niets vertellen omdat dit nog niet in mijn bezit is.

goede en snelle service

goede service en heel snel geleverd

Lekker snel, makkelijke afhandeling, meedenkend

Grote keuze mogelijkheden. deskundig advies, snel geregeld

snel

snel en brede keuze

goede service voor een redelijke prijs .!!

Goede kwaliteit

Snel en juiste product

Goede prijs. Beste kwaliteit.

Alles in goede orde ontvangen

Zeer goed en correct

Super geregeld

Vandaag besteld , morgen in huis! Ook met alle kleine onderdeeltjes netjes compleet geregeld. Chapeau!

Snel ..goede prijs

Prima verlopen

Snelle levering, goede producten

Snel gekregen wat ik besteld had. Alle Tyleen-onderdelen zijn volgens verwachting en werken prima.

Vlotte levering, goede kwaliteit!

Druppelslang met koppelstukken etcetera besteld. Vanwege de draaikoppelingen veel robuuster dan klemmen. Mooi spul :-)

Goede site snel geleverd

Fijne zaak.

Kan ik aanbevelen, zeer ruim assortiment en altijd correct.

Deze shop doet gewoon wat ie zegt!

Nippeltje nodig voor mijn quooker. Gevonden bij deze leidingshop. Volgende dag in de brievenbus!. Gewoon prima in orde.

Graag weer, bedankt!

Artikel was zoals beschreven, de communicatie verliep goed, eerlijke prijs en de "gardena popup sproeier" werd snel geleverd. Helemaal tevreden!

Snel en goed.

Snel en goed.

Prijs ,kwaliteit is niks op aan te merken!!

Terugslagklep precies op tijd geleverd en omschreven zoals het hoort.

Goede prijs en snelle service

Snelle afhandeling en prijs/kwaliteit verhouding

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL