Correcte prijs en snelle levering.

Geen opmerkingen

Enig (klein) minpunt: ik miste de mogelijkheid bij een afhaalpunt te laten leveren.

Snelle levering en degelijk materiaal

Leidingshop. Is verder ok

Bedrijf dat aanleverde was niet echt vriendelijk, chauffeur wou niet bij mij lossen maar paar straten verderop . Daar ging ik niet mee accoord en moest hem achterna met mijn auto . Daar heb ik hem verzocht bij mij thuis te lossen . Daar waar iedere grootvervoer langs kan en ook de zijne. Wil dit wel mondeling toelichten bedrijf was oegema

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling is snel geleverd

korekte levering

alles zoals het moet zijn.

Ruim assortiment, goede prijzen en snel geleverd

Op zondag bestelling geplaatst in de webshop en op maandag telefoontje “uw bestelling ligt klaar om op te halen”.

super

supergoed

Positief

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Prima service en breed gamma aan producten

Heb mijn benodigdheden snel kunnen vinden in een zeer overzichtelijke website. Levering is binnen zeer acceptabele tijd. 1 punt tot verbetering: Leidingshop liet me niet de exacte datum van levering weten aangezien geen trackingnummer in de 'verzendingmail' stond. Gelukkig was mijn vrouw thuis om de nederlandse transporteur te helpen ontladen (wij wonen in België).

Ze hebben zich niet aan de levering datum gehouden.

Het was jammer en heeft mij meer gekost om de waterleidingen in de vloer te krijgen. Dit omdat ik een leverdatum had aangegeven. Dat kan namelijk op de site dat is dus super fijn denk je. Nou ik had 3 dagen later nog niks. Dat vind ik er jammer. Daardoor heb ik ergens anders snel leidingen moet regelen en daar word het niet goedkoper van. Verder is de kwaliteit wel goed en ze reageerde ook snel op de mail die ik gestuurd had. Aanbevelen zet ik ja neer voor de kwaliteit van het materiaal. En zeg nee voor de levering. Hopen dat het in de toekomst beter gaat.

Mooie duidelijk website. Online onderdelen besteld. Goede service en kwaliteit. Snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Goede service en kennis van zaken

Alles ok

Alles om. En ook prijzen goed. Ik weet niet of het aan de tijd van bestellen lag maar ik zou graag zien dat het gelijk de volgende dag geleverd wordt. Heb de koppelingen toch vaak snel nodig

Uitstekende service

Leidingshop levert vakmanschap en goede kwaliteit.

tevreden

Goede duidelijke site ook voor de doe het zelver

Snelle levering!

Werd gebeld door een vriendelijke mevrouw die me de koppelingen uitlegde

Snel geleverd.

Fijne website, bestellen en snel geleverd.

UItstekend van a tot z

heel goed!!

Netjes op tijd

Xx

Prima. Snelle complete levering.

Mijn bestelling werd snel en compleet geleverd. Heel tevreden.

Snelle levering en snel contact na een vraag die ik gesteld

site is goed en bestellen gaat ook prima. had allen een ander aflever adres ingevuld, maar is toch bij mij thuis afgeleverd helaas

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL