snel service

materiaal was binnen 1 dag binnen en compleet

heel goed afgehandeld

Nadat mijn bestelling in eerste instantie niet goed was uitgevoerd, is het na telefonisch contact, prima opgelost en uiterst correct uitgevoerd.

Kompleet en snel

Na een aankoop op de uitgebreide en duidelijke website het vriendelijk geprijsde artikel de volgende ochtend in huis. Top!!

Snelle en correcte levering

Spullen besteld en super snel geleverd.

Prima ! niets aan toe te voegen.

Prima ! niets aan toe te voegen.

Prima voor elkaar

Handige site, alles is goed te vinden, prima produkten en snel geleverd

Super snelle levering

Prima kwaliteit en prijsverhouding

goed geregeld

alles netjes geleverd en ingepakt

Levering aan verkeerde adres

Ondanks verschillend lever- en factuuradres, werd het pakket geleverd op het factuuradres (waar niemand aanwezig was) en is het pakket nu ergens in een postpunt niet in onze buurt. Jammer, gezien we wel de juiste informatie hadden doorgegeven.

Prima, zoals het eigen hoort

Bestellen en ontvangen zoals het hoort.

Zeer behulpzaam bij problemen met de zending.

Product niet geleverd, na contact via de mail snelle reactie en handeling om het probleem op te lossen. Probleem zat bij Postnl. Product nog een keer verstuurd.

Goed product ook

Gemakkelijk online bestelling en snelle afhandeling.

mooi snel geregeld !!!

mooi snel geregeld !!!

Volgens het boekje

Snelle levering. Netjes verpakt

Vaak al spullen besteld. Betrouwbare levering en nette prijzen.

Product op tijd. Product oké . Wou me inschrijven voor nieuwsbrief maar niks ontvangen waardoor ik 5 % korting heb mislopen.

Goede kwaliteit en overzichtelijke website

Een tyleen 16-16mm waterkraan besteld, netjes en kwalitatief goed product. Bedankt en tot de volgende bestelling.

Goed en snel

Goed en snel

Makkelijk snel en correct

Goede overzichtelijke website. Diverse mogelijkheden bij het afrekenen. Snelle levering.

Goede webshop

Overzichtelijke website, goed geprijsd en een snelle levering. Gewoon wat je van een goed bedrijf mag verwachten zonder poespas.

Ben blij dat ik deze winkel gevonden heb

Snelle service en heldere communicatie

Chauffeur niet hulpzaam

Chauffeur kon wegens grote vrachtwagen zogezegd de straat niet in. Nochtans deden recent 2 grote betonmixers met pomp hetzelfde. Daarna eiste hij quasi om geholpen te worden. Mijn echtgenote moest haar werk onderbreken om te helpen met het dragen van...PVC. Hij slaagde erin om zelfs minder te doen dan mijn echtgenote. Materiaal was ok, dienstverlening niet.

Spijtig

Op de afbeelding staat een zwarte deksel. In de beschrijving staat dat ie grijs is. Ik wou een zwarte hebben dus ben ik wel teleurgesteld.ik zal hem dus nu moeten verven, terwijl dat van de eerste keer juist had kunnen zijn.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL