Snel en zeker

prijs en kwaliteit zijn goed!

Snelle service!

Snel geholpen tijdens niet verzonden items.

netjes helder en op tijd

netjes helder en op tijd

Snelle bezorging

Snelle bezorging en goede communicatie

Goed, snel en prima kwaliteit!

Very helpful and responsive.

Have ordered items from Leidingshop. A problem of shipment (due to heavy load at Post.Nl) was solved very quickly thanks to the reactivity and flexibility of the personnel at Leidingshop.

Prima levering

Snelle bezorging, zonder problemen.

Snelle, correcte levering, duidelijke website en bestel methode

Administratie is rommelig

Eerst de verkeerde maat toegestuurd gekregen maar niet aangenomen. Toen kon ik in de buurt de juist maat zelf ophalen. Ze wisten zelf ook niet meer wie het artikel geleverd had. Paar dagen erna kreeg ik als nog de juiste opnieuw via de post. Die wilde ze natuurlijk weer terug. Zou daarvoor een afspraak maken. Zonder afspraak een postorderbedrijf die een totaal ander artikel retour wilde meenemen. Kortom vele mails en belletjes om het geheel in goede banen te leiden.

Goede service en prijzen

Correct en snel advies. Goede dienstverlening.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed geholpen

Handige site en snel geleverd

Prima spul,

Prima service!

Had 2 artikelen besteld. Omdat een artikel niet op voorraad was (bericht over gestuurd), liet verzending op zich wachten. Na hierover even gebeld te hebben, werd het voorradige artikel alvast opgestuurd. Heel zorgvuldig verpakt!

Veel artikelen direct leverbaar

Spullen online bestellen en de zelfde dag ophalen.

Prima selectie, verzending kan sneller

PVC bochten die elders moeilijk zijn te krijgen, in ieder geval niet in een gewone bouwmarkt. Maar als je op je website apart vermeldt dat alles snel wordt verzonden en vervolgens bij een bestelling voor 1400 uur pas twee dagen later levert, is er wat te verbeteren.

Gewoon goed

Al meerdere order besteld hier. Goeie kwaliteit voor niet te duur, snel geleverd. Eigenlijk wat je gewoon verwacht als je het in je winkelwagentje gooit.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima.

Prima en snelle levering

Prima artikelen, maar ik moest te lang erop wachten

Leidingshop heeft een goed assortiment en scherpe prijzen. Ik heb er al veel besteld. Helaas lijkt de voorraadindicatie niet altijd te kloppen. Ik moest nu een week op mijn bestelling wachten terwijl de artikelen op de site allemaal op ‘direct leverbaar’ stonden.

Correct en op ttijd.

Snel en precies zoals afgesproken

Het artikel was niet verkrijgbaar bij DHZ winkels. Levering volgende dag.

Heel goed.

Ik had nog wat vragen en werd heel goed geholpen.

Super.

Ben goed geholpen de juiste artikelen te vinden. Mooie producten en een snelle levering.

Nvt

Overzichtelijke site, snelle levering!

Met een paar drukken op de knop een bestelling geplaatst, deze werd heel snel geleverd. In het verleden ook goede ervaring met de service gehad!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL