lijkt in orde

snelle levering en alles lijkt ok

Service en snel

Bestelling was snel binnen. Helaas bleek ik niet het goede besteld te hebben. Retourne ging vervolgens soepel.

Redelijk

Zelf contact moeten opnemen om de juiste leveringstijd te kennen. Geen track & trace gekregen.

snel en goeie communicatie ook via de chat

makkelijke bestelling en snelle levering

zo als het hoort

Prima bedrijf, je kunt ook voor informatie goed terecht.

Super webshop

Goede prijzen, super kwaliteit van de producten, alles netjes en vlot geleverd. Een aanrader.

Wist niet precies welk product beste zou voldoen. Ben kort na 8 uur in de morgen al uitstekend geholpen via een chat op de website. Daarna bestelling gedaan, die de volgende dag werd geleverd. Kortom, prima ervaring.

Prima service, ze hebben alles op gebied van leidingen

Vorige week een aantal 30 graden bochten besteld. Die kan je bij een normale bouwmarkt niet kopen. Leidingshop heeft dat soort afwijkende maten wel. Alles was binnen 2 dagen binnen.

top webshop

De webshop is overzichtelijk en ook snelle levering ,en een zeer goed advies via de chat.

uitstekend

na mijn vraag of het desbetreffende onderdeel het juiste was, heb ik direct respons gekregen. Ik heb dan mijn onderdeel snel en goed verpakt ontvangen.

Snelle profecionele levering

Prima geregeld en geleverd

Goede webshop, perfecte service!

De webshop zelf is zeer overzichtelijk, de klantenservice is top en gaf mij goed advies! Producten 1 dag later geleverd, kortom: helemaal perfect!

Goed verloop

Snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, zelfs in Belgie

De bestelling en levering verliep volgens afspraak

Fijn dat jullie ook bereid zijn kleine bestellingen te accepteren.

Bestelde artikel snel en netjes aangeleverd

Bestelde artikel snel en netjes aangeleverd met goede communicatie

Afleveradres niet gerespecteert

Alle producten geleverd maar na 3 dagen toch op juiste adres aangekregen , Ook in winkel geweest om darm te wisselen , super service daar

Prima geregeld

Makkelijk en snel tegen een nette prijs

Snel gemakkelijk… en prijs kwaliteit

Overzichtelijke winkel en snel geleverd.

Prima prijzen.

goede snelle levering

Correcte snelle levering

Goed geregeld en duidelijke website

Kan snel het juiste artikel zoeken en ruim voorraad

Goede en snelle levering,perfect

1 Eijkenakker