Perfecte service

Meerdere keren iets besteld. Altijd netjes en op tijd geleverd. Nu was ik iets vergeten bij de bestelling, dus een tweede bestelling nog geplaatst. Leidingshop heeft de bestellingen nog bij elkaar gevoegd waardoor ik maar 1x verzendkosten hoefde te betalen.

1 minpuntje...omruilen van fout bestelde goederen kan enkel fysiek via hun shop.

Vriendelijke aan de balie met ophalen

Zeer snelle en correcte levering top

Snelle duidelijke en correcte afhandeling en dit in Corona tijd top

Leidingshop voldoet aan mijn wensen die ik stelde omtrent mijn bestelling qua prijs en bezorging.

Leidingshop had de juiste artikelen die ik nodig had voor mijn klus. Het is een overzichtelijke en duidelijke site. En correcte prijzen. Ook de levering was supersnel.

Snel en kwaliteit

Snelle levering netjes verpakt en goede communicatie

Gewoon goed

Overzichtelijke duidelijke webshop. Snelle levering. Je word goed op de hoogte gehouden waneer je levering bezorgd word. Prijs kwaliteit goed. Overzichtelijke factuur.

Ik kreeg mijn bestelling op de juist aangegeven tijd. Tijdens het bestellen en de levering werd ik netjes op de hoogte gehouden over niet vergeten producten en wanneer het geleverd werd. De goederen waren goed verpakt en na mijn vorige tip in de review zat er nu ook een beschrijving bij. Daarom is nu mijn tip: ik wil de waardebon krijgen (:-

Goede kwaliteit, keurig geleverd

HAd een beetje snller gekund, maar was verder prima in orde.

Goed en heel overzichtelijk plus snelle levering

Kwaliteit is perfect komt goed verpakt.

gewoon goed

goede levering netjes op tijd.

Het heeft bijna een week geduurd voordat het pakket werd verstuurd.

Naast de termijn van in behandeling nemen van de zending, is het wel erg zuur dat de uitvoerende DPD Pakketservice zegt dat ik niet thuis was. Pakket zou tussen 10.43 en 11.43 uur worden afgeleverd. Niemand aan de deur geweest, ook geen bericht van aankomst achtergelaten. Waardeloze Pakketservice!

Top! Snelle levering

Top!! voor herhaling

snelle en correcte levering

De producten voldoen ook steeds aan de omschrijving.

Goed assortiment, duidelijke website

Ik was snel klaar met bestellen. Kleine opmerking, de mail die komt met de track&trace link is nergens te linken aan Leidingshop. Daardoor denk je dat het SPAM is en dat je te maken hebt met phishing. Dat zou men nog kunnen aanpassen, waardoor ik van een 9 naar een 10 zou zijn gegaan.

Meerdere bestellingen geplaatst en verzending is altijd supersnel. Steeds binnen 2 dagen in huis.

En vergeleken met ander shopwinkel is Leidingshop de goedkoopste.

Goede communicatie, vlotte levering

Snelle afhandeling en alles goed ontvangen.

Wanneer de nood het hoogst is is leidingshop de reddende engel

Op minder dan 24 uur werd ik geholpen met een nieuwe housing van mijn lekkende filter Topservice

Goed telefonisch advies en snelle levering.

Goed telefonisch advies en snelle levering

Perfect geregeld

Om een spoedreparatie te doen had ik wat stalen fittingen nodig. Via de website kan je snel een goede keuze maken en het bestellen en betalen makkelijk en snel. De materialen zijn netjes volgens afspraak geleverd! Top!

geweldige snelle levering van een prima product zelfs nog beter dan nik dacht

nvt

Snel, goed en voordelig

Waar veel webshops in deze coronaperiode de tijd nemen om hun produkten te versturen, is de Leidingshop nog steeds supersnel!

Supersnel en een geweldige prijs!

Een vraag werd snel beantwoord, waarna ik direct een bestelling deed. Die was de volgende dag al in huis!

Mooi assortiment producten en goede informatie

Ik ben blij verrast met het mooie assortiment van producten en de goede toelichting en informatie op de website. Hierdoor kon ik alle materialen in 1 winkel aanschaffen. Ik Top!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL