Prima alles op tijd geleverd

Prima alles op tijd geleverd

Perfect!

Een beregeningspomp Pedrollo besteld aan een lagere prijs dan de concurrentie. Vlotte afhandeling op de website en snel en correct geleverd. Top!

Prima service!

Uiterst snelle service en nette afhandeling van de bestelling

prima snelle levering; netjes verpakt. Aanrader!

prima snelle levering; communicatie en netjes verpakt. Aanrader!

Duidelijke website en snelle levering

Het product dat ik nodig had kon ik gemakkelijk vinden op de webshop van Leidingshop. De levering was snel en kwam keurig verpakt aan.

Duidelijke website en snel geleverd

Ondanks Corona toch supersnel geleverd zodat ik verder kan met mijn klusproject. Duidelijke website met alle materialen die ik nodig had. Ga hier zeker nog eens bestellen als ik iets nodig heb!

Prima slangklemmen en supersnel geleverd

Ik heb voor mijn oldtimer restauratie's altijd een voorraad met RVS slangen klemmen. Gelukkig hier een ruime keus en prima prijs. Ik ben er blij mee!!

Goed helder leidingshop

Snel besteld en in huis top

Goede afhandeling bestelling

+ Bestelde materialen conform bestelling geleverd + Zeer goed geprijst + Gratis levering (grote plus!) + Alles netjes ingepakt - Levering was 1 dag later dan voorzien onder de voorwendselen van coronavertragingen bij DPD. Op zich geen ramp, wel vervelend, maar ik kon mijn planning nog aanpassen.

Kan niet beter!

Duidelijke artikelomschrijvingen en punctuele afhandeling! Ben zeer tevreden.

Helemaal super

Duidelijke website, maandag middag spullen besteld en dinsdag ochtend mijn bestelde spullen in huis. netjes verpakt en goede kwaliteit.

Wat 'n geweldig online bedrijf!

Super duidelijke online webshop met 'n uitgebreid assortiment. Tevens goede handleiding per product aanwezig, en voor vragen zijn er diverse mogelijkheden. De levering (gratis) via PostNL was ondanks deze drukke tijden al binnen 1 dag uitgevoerd, alles keurig netjes in 1 doos. De communicatie via de mail over mijn bestelling en tijdstip levering liet niets te wensen over. Echt aan te bevelen dus!

Zeer compleet en op tijd geleverd.

Bij diverse onderdelen ook zeer duidelijke montage omschrijvingen bij geleverd. Alsmede diverse (samen gestelde) nippels netjes in plastic zakjes verpakt.

Prima webshop, snelle levering

Duidelijke webshop met prima product informatie. Eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Besteld artikel correct en , ondanks cocona, stipt geleverd

Artikel besteld bij Bol.com met betaling na ontvangst en werd, ondanks corona, tijdig en correct geleverd zoals voorzien ! Ben zeer tevreden !

Uitermate slecht

Ander artikel ontvangen als op de webshop staat. Geven fout niet toe. Omschrijving artikel onvoldoende. Halen binnen en buitenmaat door elkaar

Zeer prettig en netjes te woord gestaan en geholpen.

Ik ben op een klantvriendelijke wijze geholpen en mijn bestelling werd zeer snel verwerkt zodat ik dat snel op kon halen. Siem

Alles verliep zoals verwacht mag worden

Van het uitzoeken op de site tot en met het uitpakken alles verliep zoals je mag verwachten. Producten werden goed verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijk, goedkoop, snel geleverd en goede kwaliteit!

Een aantal dingen besteld om de buitenkeuken te kunnen voorzien van water toe- en afvoer. Op de website staat alles duiddelijk uitgelegd en ik heb alles makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Hetgeen ik besteld heb, werd keurig en snel geleverd. Kwaliteit kan ik pas beoordelen na een aantal jaar gebruik; maar wat geleverd is, voelt solide aan en is zeker geen goedkope rommel! Aanrader: prijs/kwaliteit is voor zover ik het kan beoordelen gunstig.

100% tevreden

super snelle levering met de juiste producten

Eerste klas levering!

Voor het eerst hier artikelen besteld maar zeker niet voor het laatst! Super snelle levering! netjes verpakt en de zending was exact te volgen! Tevens voor een sterk concurrerende prijs gekocht! Ook meegeleverd werd een duidelijke handleiding hoe een en ander te monteren!

ik heb nog steeds niet gekregen wat ik besteld had terwijl ik elke dag thuis was

mijn pakket kon niet besteld worden omdat er niemand thuis was maar er was steeds iemand. Nu zou ik mijn pakje blijkbaar gaan moeten ophalen aan een afhaalpunt maar ik kreeg nog geen informatie hierover

Overzichtelijke goedkope webshop met ook nog eens een super helpdesk!

Ik had een nieuw expansievat nodig en een stuk tyleenslang met een barometer. Ik had nog een vraag over het expansievat. De helpdesk kon direct mijn vragen beantwoorden toen ik belde, naar welk bedrijf/webshop kun je tegenwoordig nog bellen!? Vrijdagochtend besteld en zaterdagochtend al geleverd. Tevens heb ik e.e.a. vergeleken met andere webshop maar deze was ook nog eens goedkoper en kwam op mij betrouwbaarder over.

Top leverancier

Duidelijke website en product beschrijving. Correcte prijzen en snelle levering zelf is in België.

Snelle levering, goedkoper dan anderen. Kwaliteit onderdelen. Aanrader.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL