Goed verzorgd en netjes bezorgd ben zeer tevreden ga zo door
Jammer dat voor dpd vervoer gekozen is 3 februari besteld en nu 11 februari nog niets in huis
Goedemiddag heer Roos, Beste Arend, Allereerst onze excuses voor de late reactie. Wat vervelend om te horen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten. Ik zie dat de bestelling op dinsdagavond 2-febr besteld is. Wij hebben deze woensdag 3-febr direct ingepakt en aangeboden aan de pakketdienst. Helaas hebben in die tijd de weersomstandigheden niet echt meegeholpen. Zoals ik kan zien heeft uw pakket op 10-febr een laatste scan gehad ter uitlevering. Ik neem dus aan dat uw pakket ondertussen bij u is. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit uiteraard graag van u. Het is dan fijn als u belt en/of een e-mail stuurt zodat wij dit direct op kunnen pakken. Nogmaals excuses voor de late reactie. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
alles snel en terdege afgehandeld,verbeterpunten is als spijkers op laag water zoeken.
No nonsens website Kort en duidelijk site top Gr Adriaan
altijd een snelle levering en het juiste materiaal hartelijk dank daarvoor.
Los van het product werd een open doos en leidingwerk voor mijn deur gedropt. Zodoende ontbraken er producten of zijn deze kwijt geraakt. De leidingshop heeft dit prima opgelost door de missende producten snel na te leveren.
Goedemiddag heer Bodewitz, Beste Rene, Ik zie dat u direct contact heeft gehad met mijn collega Sara. Zij heeft toen ook aangegeven dat wij het zeer spijtig vinden dat uw bestelling op deze manier bij onze klant aankomt. Wij hebben helaas geen controle over wat de pakketdiensten doen met de dozen/pakketten. Door ons worden deze goed dichtgeplakt en bij grotere zendingen, zoals bij u, ook nog eens dicht geniet. Sara heeft een foto aan u gevraagd zodat wij dit kunnen bespreken bij onze pakketdienst. De artikelen welke hierdoor verloren zijn geraakt hebben wij direct naar u opgestuurd. Wij betreuren het daarom dan ook dan u ons, ondanks dat wij hier geen schuld aan hebben en het z.s.m. voor u opgelost hebben, toch een cijfer 1 geeft. Hopelijk bent u, ondanks de slordige uitlevering, wel tevreden over onze producten. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
Revue originale
Los van het product werd een open doos en leidingwerk voor mijn deur gedropt.
Uitstekend. Overzichtelijke site, goede communicatie t/m levering, snel geleverd. 100 punten !
Snel en foed verpakt geleverd. Vlij mee.
Goed en snel geleverd
Helaas was de tijdspanne tussen melding dat pakket verzonden werd en de daadwerkelijke levering erg kort. Door de vervoerder is geen melding gemaakt van leveren en tijdstip van leveren. Gelukkig waren we toevallig thuis zodat het pakket aangenomen kon worden. Doorgeven van leverdatum en tijdsvlak van leveren door vervoerder zou volgende keer prettig zijn om teleurstelling te voorkomen.
Van het voorjaar statief, sproeier appendages en een slang gekocht. Snel geleverd en niet duur ondanks de hitte en de drukte. Jammer genoeg paste de slang niet op de sproeier en op de appendages. Contact gehad met de klantenservice, dit kon niet moest de juiste slang zijn. Alles opgemeten en foto's over en weer gestuurd uiteindelijk besloten de slang terug testuren en dan gingen ze het wel uitzoeken. Inmiddels 6 maanden verder en nog steeds geen gehoor of geld terug
Gebruikersvriendelijke website, goede communicatie over het procesverloop en duidelijke verwachtingen over de aflevering. Verder was het artikel ook goed verpakt.
Leidingshop kan ik zeker aanbevelen. Echter raad ik ze aan een andere leverancier te nemen dan de DPD. Mijn pakketje is op 11 februari verzonden maar zwerft tot nu toe nog ergens rond.
Bestellen ging makkelijk, maar nu nog ontvangen.
Keurig volgens afspraak, zelfs toen ik de verkeerde postcode had doorgegeven. Kreeg een vriendelijke medewerkster aan de telefoon die het direct geregeld heeft en alles zonder meerkosten!
Correcte foto's en beschrijving. Zeer snel geleverd
Drukke periode voor bezorgers maar al met al goed gekomen
Goedemiddag heer Van Kippersluis, Allereerst onze excuses voor de late reactie. Ik heb met uw bestelling meegekeken en zie dat deze op woensdag 3-febr na 16.00 uur besteld is. De volgende dag, dd. 4-febr, hebben wij deze om 08:45 uur al voor u ingepakt en heeft deze diezelfde dag ons magazijn verlaten. Helaas heeft onze pakketdienst, zoals velen, i.v.m. de drukke tijden toch nog enige moeite om alles direct uit te leveren/om alles bij de houden. Dit is voor u natuurlijk érg vervelend, dit begrijpen wij zeer zeker. Normaliter worden alle pakketten de volgende dag uitgeleverd maar helaas is dit bij u niet het geval geweest. Nu zie ik in ons systeem dat DPD inderdaad problemen had met het uitleveren i.v.m. de adresgegevens. Dit heeft voor de vertraging gezorgd. Helaas beoordeeld u ons hierdoor met een cijfer 2 terwijl wij uw bestelling direct opgestuurd hebben. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V. p.s. U heeft ons op zaterdag telefonisch proberen te bereiken. Wij zijn inderdaad telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8 uur en 17 uur.
Revue originale
Waardeloos, DPD is niet te bereiken en jullie ook niet op zaterdag. Eerst was mijn adres volgens de bezorger onjuist wat waanzin is want het is driedubbel gecheckt. Ik had mijn werkzaamheden afgestemd op het bezorgtijdstip dat werd aangegeven. Het zou nu op zaterdag worden geleverd maar nu blijkt dat het pakket nog niet is aangemeld. Bedankt namens de feestcommissie!
Perfect, persoonlijk, betrouwbaar
Snelle levering.
Aan de telefoon en goed advies gehad met de keuze van het materiaal van de pers koppeling voor alu pers.
Prima levering volgens afspraak
Je vraagt of ze voor vrijdag kunnen leveren, Ja natuurlijk meneer, geen probleem. Dan bel je donderdag of het wel goed komt.... jazeker meneer, geen probleem. En vervolgens komen ze vrijdag middag pas, en hebben ze maar één artikel, de rest ligt op een ander depo. Sorry maar ik ben zeer teleurgesteld.
Goedemiddag heer van Kolthoorn, Allereerst onze excuses voor de late reactie. Wat vervelend dat u niet geheel tevreden bent. Ik heb met uw order meegekeken en zie dat wij uw order (zoals beloofd zegt u) op donderdagochtend 4-febr ingepakt hebben en deze diezelfde dag ons magazijn verlaten heeft. Uw bestelling bestond uit 2 pakketten. Zoals ik kan zien bij de track en trace gegevens zijn beiden pakketten de volgende dag, vrijdag 5-febr, bezorgd. Wij betreuren het daarom toch wel dat u ons, terwijl wij uw bestelling direct opgestuurd hebben en volgens onze gegevens de volgende dag uitgeleverd zijn, een cijfer 2 geeft. Om af te sluiten hopen wij dat u de gehele order ontvangen heeft en u tevreden bent over onze producten. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop B.V.
zeer snel geleverd en goede prijs verhouding
goede firma netjes afgeleverd
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.