Goede kwaliteit en snelle levering

Al paar keer hier besteld. Zijn superblij met de goed prijs en kwaliteit van de producten en de levering is er vaak al de volgende dag. Echt top!

Breed assortiment, snelle levering

Multi fit onderdelen

Met niet te veel verpakkingsmateriaal ingepakt en goed verzonden. Pakket is onbeschadigt aan gekomen. En binnen 1 dag verstuurd en bezorgd.

Snelle en correcte levering

Pakketje snel in huis. Prima verpakt.

snelle bezorging en top prijs

snelle bezorging en top prijs

Snelle correcte levering

Ruime keus, veel voorraad, snelle levering

Perfect!

Duidelijke website, grote keuze en zeer snelle levering.

Uitgebreid gamma met een top leveringsservice!

Ik vond onmiddellijk alle materialen die ik nodig had voor mijn project. Materialen zijn concurrentieel geprijsd. Levering is snel en correct. Een absolute aanrader

1000 punten niet ***len waterfilters vullen

is dit hier boven niet goed ,goed is goed

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Overzichtelijke webshop, prima prijzen en afhandeling was snel en goed gecommuniceerd middels email. Volgende keer graag weer bij de leidingshop bestellen.

Goede informatie

Goede en snelle levering

Netjes op tijd volgens afspraak. Product OK

Spijt

Spijt. Ik heb spijt dat ik dacht op tijd te zijn met bestellen. Ik heb spijt deze webwinkel gekozen te hebben. Ik heb spijt niet 'gewoon even' naar de bouwmarkt te zijn gegaan. Materialen voor de CV installatie koop je niet zomaar. Dat doe je doorgaans omdat de CV installatie niet in orde is. Prima in de zomer maar niet in de winter. Mijn pakket ligt al 4 dagen in het DPD depot in Best.. Wat nu?

Snelle levering en compleet

Makkelijke web site en snel geleverd

Snelle levering, zeer goed service, top producten en beste prijs!

Mijn zoektocht naar een volledig automatisch beregening systeem voor mijn tuin heeft even geduurd, tot ik bij leidingshop terecht kwam. Zij hebben een enorm uitgebreid product aanbod, ik kon meer dan 160 benodigde items in 1 klap bestellen met de beste prijs op het internet te verkrijgen. Met de bestelling had ik een foutje gemaakt; het is snel gebeurd als je een artikel kiest en de standaard aangegeven maat niet aanpast aan wat je moet hebben. Dit zie je snel over het hoofd bij een grote bestelling. Niet getreurd, een mailtje naar de klantendienst en dit was dezelfde dag naar mijn voldoening opgelost. Ook een misverstand van mezelf met betrekking tot de factuur was onmiddellijk verklaart en opgelost. De levering gebeurde in 3 delen, dit had ik echter niet verwacht en was ook niet aangegeven van in het begin. De leveringsbon echter maakte wel duidelijk dat dit een gedeeltelijk levering was. De dag nadien volgde de tweede levering en een week later 2 producten uit backorder. Door de waarschijnlijk slimme levering kon ik toch de eerste dag al starten met de werkzaamheden.... Al bij al een zeer positieve ervaring, prijs kwaliteit en service niet te evenaren!

Wordt regelmatig op hoogte gebracht, al bij al in deze moeilijke tijd bestelling snel gelevert. Zeker aanrader om bij deze winkel te bestellen!

Alles vlot en correct

Alles verlopen zoals het hoort

Perfecte service

Na snel en goed advies over een product via email mijn bestelling gedaan. Snel geleverd zonder fouten en problemen.

uitstekend

Al vaker spullen besteld, nog altijd zeer goed geregeld en snel. Prijzen op site zijn prima, idem als de service en verwerking order.

Leidingshop B.V. een klantvriendelijke onderneming met een uitgebreid aanbod!

Super vlotte bestelling en afhandeling van het order. Afhaling was Coronaproof!

Netjes en op tijd!

Mijn ervaring is dat het een goed product en snel geleverd! Dit adres is zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden

Via website besteld en dezelfde dag opgehaald.

Levering niet volgens afspraak

Maandag geplaatst met gewenste leverdatum op vrijdag. Woensdag werd er ineens een deel geleverd en vrijdag een ander maar helaas incompleet. Intussen geen enkele communicatie. Snap nu waarom je 29 euro verzendkosten moet betalen. Ik mag wel altijd bellen of mailen.... Fijn hoor, maar geen begrip!

Bestelling vlot en correct ontvangen

Bestelling vlot en correct ontvangen