Had een lever datum in gevuld en gekregen in de carona tijd.

Aan hun afspraken gehouden.

Mijn bestelling snel en keurig verpakt En snelle levering

Prima levering en degelijke spullen.

Snelle levering en goede spullen.

Goede winkel, mindere bezorgservice

Winkel is prima maar vragen hoge bezorgkosten, helaas is de pakket dienst minder snel wat dan beetje tegenvalt

Supper

Snelle levering en uitstekende.

Gewoonweg goed

Bestelde waren netjes en op tijd geleverd tegen een competitieve prijs.

helaas niet wat er op de site stond

duurde te lang en ook nog een andere kleur dan op de site.

snelle levering, goede kwaliteit spullen

snelle levering, goede kwaliteit spullen. Verpakking goed en duurzaam, geen mega grote dozen die half leeg leeg. Goed materiaal, duidelijke site en ook de verzend communicatie is snel, duidelijk en helder

hoed en vlug

iets duurder maar veel vlugger geleverd

Snelle levering, goed product

Bij bestelling had ik niet gezien dat je de maat moest aanvinken dus de volgende dag een te kleine PVC kogelafsluiter in huis die voor ons onbruikbaar was. Een nieuwe in de goede maat besteld, ook vlot geleverd. Eén maar....jammer dat ik voor de retourzending ook verzendkosten moest betalen. Zo is een kogelafsluiter die onbruikbaar is flink duurder geworden.

top service

snelle levering uitstekend produkt

Levertijd slecht

Product besteld, door webwinkel wordt bericht gestuurd dat product is verstuurt. Na 3 dagen product nog steeds niet in huis. Ondanks goed opgegeven adres wordt er door hun vervoerder DPD gezegd dat product niet afgeleverd kan worden op adres. Ander product van andere webwinkel ook vervoerd door DPD wordt wel afgeleverd op zelfde adres. Loop door de late levering nu al twee dagen achterstand op in mijn planning.

Top ervaring

Snelle en correcte levering. Alles perfect volgens afspraak

Degelijk materiaal, goede werking Supersnel geleverd

Subliem

Sneller kan niet. Een zeer correcte afhandeling van de bestelde goederen. Nog nooit een internetsite gevonden die zo efficiënt werkt. Prachtig

Goede communicatie Goede prijs, degelijke producten

Excellent

Perfect communicatie Snel leveren Fantastic producten

Prima product

Materialen zijn van goede kwaliteit en niet duur. Na bestelling na 2 dagen geleverd.

Prima geregeld en geleverd

Prima gegaan snel geleverd ja wat wil je nog meer

heel tevreden

Snelle vlotte levering zoals afgesproken. Het pakket opengemaakt en gecontroleerd. Er ontbrak een koppelstuk. Meteen contact opgenomen en 2 dagen later werd het koppelstuk bij ons thuis afgeleverd, waarvoor hartelijk bedankt. Voor veel bedrijven een voorbeeld.

Snelle en verzorgde levering

Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie.

Perfecte levering aan goede prijzen

Snel en degelijke levering van gevraagde materiaal. Ok verpakt. Scherpe prijs.

Supersnelle levering en goede prijzen

Veel keuze, goede kwaliteit en prijzen.

Prima voor elkaar

Geen problemen alleen had ik mijn bestelling eerder binnen dan mijn mail dat het pakket opgestuurd was. Dus daar zou het wat beter kunnen maar ik heb dit absoluut niet als vervelend ervaren. Mvg Rudi

Vlugge bestelling,jammer van de goederen

Levert niet de goederen vanop de site Als ik daarover mail, word het nog weggelachen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL