Snel en volledig geleverd

Goede website, eenvoudig te bestellen tegen concurerende prijzen.

Snelle levering!

Top service en snelle levering goede transporteur. Gelukkig geen postnl

Top kwaliteit

Alles was dik in orde

Alles is toegekomen op de gewenste levertijd

Artikelen op website zijn niet overeenkomstig met de geleverde artikelen.

Ik heb in het bijzonder naar rioolstukken van Wavin gezocht en gevonden op de website van Leidingshop. Maar ik heb rioolstukken van een andere fabrikant toegestuurd gekregen. Volgens Leidingshop zijn ze aan het overschakelen naar een andere fabrikant. Het ander product heeft ook dezelfde soort afdichting rn is goed bevonden. Positief punt: een heel snelle levering!

Alles geleverd zoals besteld goede kwaliteit ook

Multi fix Leiding en koppelingen voor de waterleiding in de badkamer besteld. Alles naar behoren geleverd en snel. Goede kwaliteit spullen.

Helaas is de levering via DPD misgelopen

Donderdagochtend dringende bestelling geplaatst, snel verzonden bij Leidingshop, maar helaas is het misgelopen bij pakketjesdienst DPD. IK kreeg vrijdagmiddag de melding dat de besteller van DPD aan de deur geweest is, maar dat we niet thuis geweest zouden zijn. Adres is een winkel/tuincentrum dat heel de dag open is, er is altijd iemand aanwezig, geen bericht gekregen, camerabeelden geven ook aan dat niemand zich aangeboden heeft. Waarschijnlijk weer een chauffeur die wat sneller aan het weekend wou beginnen, en niet meer wou omrijden. DPD enkel via mail te bereiken, maar geen reactie. Helaas hebben we de dringende herstelling dus niet kunnen uitvoeren voor het weekend. Volgende keer misschien een betrouwbaardere partner kiezen voor transport...

Producten zijn niet zoals getoond op de website

Jdjehehehdhs

Probleemloos

Komen afspraken na.

Super service

Zeer goede service snelle levering en keurige materialen voor een heel goede prijs Ik had besteld maar later bleek dat ik een fout had gemaakt .Ik heb gebeld en ze hebben het nog netjes veranderd voor het op de post ging.Voor mij een dikke 10

Correct, volgens afspraak geleverd, prima!

Correcte levering, datum en uur vooraf medegedeeld Geleverde goederen volgens bestelling

Juiste materialen en snelle levering

Eenvoudig te bestellen via de webshop en veelal de volgende dag bij de winkel op te halen.

snel en correct

In de avond besteld, dag nadien stond het klaar om afgehaald te worden. Prima service.

Ik moest eerst even lachen toen ik enorme doos opgestuurd kreeg. Die voor 80% gevuld was met lucht. (draadstang was grootste arikel) Maar eigenlijk is het recyclen van verpakkingmateriaal harstikke goed! Keurig verpakt. Snel geleverd en goede prijs!

Materialen perfect geleverd.

Snelle levering. Materiaal goed verpakt. Besteld en de volgende dag in huis.

Klopt

Er is geleverd hetgeen is besteld en ook nog snel ook.

Heel snel en goed geleverd!

Overzichtelijke site met snelle levering

Groot aanbod, maar wel overzichtelijk en duidelijk. Verder scherpe prijzen en snelle levering.

Snelle en correcte afhandeling!

Had zelf per ongeluk via internet onderdeel met verkeerde afmetingen besteld. In de winkel eenvoudig, probleemloos en snel omgeruild.

Snelle levering, maar door DPD op verkeerde adres bezorgd.

Maandag besteld en artikelen zijn dezelfde dag verstuurd. Op dinsdag is het pakket door DPD op een ander adres (andere naam, straat en postcode) bezorgd. Deze mensen waren zo vriendelijk het pakket bij ons af te leveren. Het pakket was compleet. Op dinsdag avond het volgende bericht van DPD ontvangen: Status : Het pakket kon niet worden geleverd op het opgegeven adres en is doorgestuurd naar een Pickup parcelshop. Zodra het pakket daar geleverd is, ontvang je een bericht. Ik zie meer beoordelingen met klachten over DPD. Misschien een meer betrouwbare pakketdienst kiezen?? Ik laat dat aan u over.

Goede en snelle service/levering

De site is overzichtelijk grote keus aan artikelen. Zeer goede en snelle service/ levering. En ook erg belangrijk een goede prijs.

SNELLE AFHANDELING EN LEVERING

Prima levering ook als er iets word vergeten

Snelle en correcte levering van een uniek aanbod.

Heldere website met een groot en gevarieerd aanbod met unieke artikelen.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL