Snelle levering correcte prijs

Uitgebreid assortiment en overzichtelijke webshop, snelle levering aan een correcte prijs

Snel en correct

snelle communicatie en levering

na het ontdekken van de website en webshop heb ik een overzichtelijke en complete bestelling kunnen plaatsen met duidelijke bevestiging en supersnelle levering.

Snelle levering, vriendelijke behulpzame bezorger

Bestelling werd snel geleverd door vriendelijke, behulpzame bezorger (vrachtwagen kon niet in onze doodlopende straat dus bracht de man onze producten te voet wat tegenwoordig eerder uitzonderlijk mag worden genoemd). Goede producten aan een goede prijs

Goede producten, goede prijzen, vriendelijke meneer ad telefoon, snelle en correcte levering. Wat wil een mens nog meer?

Prettige winkel, goeie orderstatus updates

Fijne winkel met een goed assortiment, blij mee!

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Zeer tevreden met het materiaal.

Uitstekende kwaliteit

Zeer snel geleverd

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Gemakkelijk om te bestellen op de webshop en snelle levering in België. Zeer tevreden met het materiaal. Mijn nieuwe vaste verdeler voor al mijn klusmateriaal.

correcte en snelle levering

Overzichtelijke webshop. Snelle en correcte levering voor een juiste prijs. Prima.

Goed maar nog niet perfect

het bestellen is goed De kwalitijd is ook goed Maar je kan je bestelling ook afhaalen En dat heb ik gedaan om dat ik haast met die besteling had Wel fijn was dat ik hem de volgende dag al kon haalen Aleen bij het afhaalen is nog wel wat te verbeteren Er is 1 grooten balie Als je die nu door 2/3 doet Dan kan je aan de een kand de spullen bestellen, En aan de anderen kand het afhaalen Voor de online bestellingen Wand toen ik aan kwam stond er 3 mensen voor mij en de voorsten had zoveel vraagen dat hij na 40 min ee nog stond Toen moest ik weg om dat ik een afspraak had staan. Na de afspraak nog een keer terug gekomen en toen moest ik nog 10 min wachten Die 10 min is nier zo erg maar als het een kwestie is van pakken en je kan gaan is het wel zo fijn als dat meteen kan.

Zeker tevreden

Vlotte reactie op een klacht over verkeerd geleverde koppelingen. De juiste maat koppelingen werden per ommegaande verstuurd.

Snel en kwalitatief goed!

Prijs concurrerende producten, snel geleverd. Super.

Prima product en prima levering.

Vlotte levering en goed verpakt.

Snelle levering goede prijs, kwaliteit prima

Twee bestelling via internet gedaan in het weekend en s maandags een bestelling per telefoon geannuleeerd en dinsdag de bestelling thuis.Alles prima en correct

Helemaal goed, top verpakt en snelle levering

Product was zoals omschreven, direct geïnstalleerd en werkte goed.

Professionele en snelle afhandeling leveringen

Erg tevreden

Product ziet er degelijk uit. Maatvoering correct. Nog niet in gebruik dus die ervaring heb ik nog niet. Mijn beoordeling is dus niet compleet. Ik denk dat het wel goed zit. Bij zo iets simpels kan weinig fout gaan.

Netjes op de gevraagde datum geleverd en de bestelling klopte

Slechte communicatie en levering

Twee maal gebeld over levering en beide keren zou ik teruggebeld worden dat gebeurt dus niet. Derde maal, na twee weken, weer gebeld. Wordt gezegd dat mijn order zoek is geraakt. Waarom dit antwoord niet na de eerste belletje. Geef twee sterren omdat de vrouw aan de telefoon bij de derde keer heel vriendelijk bleef en ik niet helemaal. Anders was het 1 ster geworden

, levering was in 2 pakketten geleverd ,maar post.nl had dit niet in 1 keer geleverd,omdat ik dit niet wist ,heb ik warmte service gebeld en werd netjes te woord gestaan ,en toen werd mij verteld dat de bestelling in 2 pakketten verstuurd was en dit vaker voor kwam dat dan de levering dan niet tegelijkertijd bij de klant aankomt Geleverd spullen waren goed en onbeschadigd geleverd

perfecte service!

snel en correct!

Goede en snelle levering

Goece prijs kwaliteit. En ze doen wat ze beloven

levering is oké. Site is niet gespecificeerd genoeg. Zou aangepast worden.

Ik heb een product gekocht en dit werkt niet. Nu blijkt dat dit product minimaal 3,5 bar nodig heeft om te kunnen functioneren. Dat stond niet op de website erbij. Jammer niet kunnen ruilen en ben 100 euro lichter en heb nog niet wat ik moet hebben. Ik heb ja bij aanbevelen aangekruist met de opmerking eerst contact met jullie op te nemen of het gekozen product geschikt is waarvoor deze gekocht zal worden.

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal