Snelle en top service.

Alles perfect. Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede snelle levering

We misten alleen wat spullen terwijl het wel compleet op de bon stond. Even aangegeven en spullen worden nagezonden.

100% ok

Snelle levering!

Goede artikelen, late levering

bij leidingshop terecht gekomen onder andere vanwege een aantal pvc koppelstukken die je in een bouwmarkt niet zult vinden. Uitzoeken, bestellen en betalen ging prima en toen begon het wachten. De levering (via DPD) kwam uiteindelijk 4 dagen na het plaatsen van de bestelling binnen. Ik ben inmiddels snellere leveringen gewend, dus let op dag je tijdig bestelt als je klus tijdsgebonden is.

Super snelle levering.

Prima kwaliteit, gunstige prijs,

Ik ben blij dat ik deze shop ontdekt heb en zal er in de toekomst nog regelmatig bij bestellen!

Snel geleverd, goede klantenservice!

De door mij bestelde artikelen waren snel geleverd volgens de aangeven levertijd. Bij levering bleken er 2 knelringen te missen. Na hierover contact te hebben gehad zaten deze de volgende dag keurig in de brieven bus.

Snel en correct geleverd , duidelijke site

topservice

was aangenaam verrast door de snelle levering, zelfs op zaterdag

Het bestelde product was zeer snel geleverd, alleen zat er een foute handleiding bij, maar snel gevonden op internet.

Goede informatie op de website, snelle levering

De informatie op de website is erg duidelijk. Daardoor had ik de juiste sangen, koppelingen en kranen die gelukkig allemaal op elkaar pastten. Het werd snel en goed verpakt geleverd.

goed geregeld

toen ik mijn pakket thuis bezorgd kreeg was alles keurig netjes verpakt houden zo

Betrouwbaar in levering en kwaliteit

1e ervaring en voelt meteen prima. De 100 m druppelslang ligt al in de tuin en doet zijn werk.

Bestelt op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag in huis

Ik heb een bestelling geplaatst op deze site omdat het hier goedkoper was dan de doehetzelf-winkels hier in de buurt. Ik heb besteld en de volgende dag was het in huis.

Goede producten

Tijdens het bestelproces is alles duidelijk omschreven, en de omschrijving van het product is goed, en de betaling gaat ook vlekkeloos, conclusie het is een goed bedrijf met uitgebreid assortiment voor koppelingen voor water en gas.

Wereld bedrijf

Heb voor de eerste keer bij dit bedrijf bestelt. Bestellen, betalen en levering ging nog nooit zo makkelijk. Bol.com en Coolblue is hier niets bij.

Prima service en zeer snelle levering!

Had dringend wat materiaal nodig. 1 dag levering tijd... daar kon ik zelf niet voor naar de winkel...

Snelle levering en een goede kwaliteit van de materialen.

Goede en overzichtelijke website vlot kunnen bestellen zeer snelle levering en en degelijke materialen voor een schappelijke prijs.

Perfect en klantgericht

Duidelijke omschrijving op de site. Snelle levering. Producten zijn perfect volgens de omschrijving.

ik kreeg onjuiste info over de maten van kraanaansluitingen.

Ik heb per mail en per telefoon bij jullie geïnformeerd welke maat aansluiting ik moet bestellen om een 1 inch buitendraad te krijgen. Mij werd verzekerd dat ik dan een 1 inch kraan moet bestellen. Maar een 1 inch kraan heeft ongeveer een 5/4 inch aansluiting volgens mijn schuifmaat. Heel vervelend.

Levering is niet compleet

Levering is niet compleet, terwijl dit wel als compleet op de pakbon staat. Na bellen blijkt dat 1 item niet op voorraad was. Geen verontschuldiging als je dit aangeeft.

Goed te woord gestaan en goede service binnen een dag geleverd

Erg goed en alles was snel geleverd

Erg goed en alles was snel geleverd

Goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit spullen en snelle levering.

Snel geleverd en compleet

1 Eijkenakker