super goed alleen lof

Bestelling was er snel. We misten een onderdeel een mail gedaan en de andere dag hadden we het binnen

Correct!

Alles ontvangen na twee dagen

Prima en snel

Duidelijke website en snelle, adequate afhandeling.

Precies wat ik zocht en elders niet kon vinden en dat voor een schappelijke prijs.

Ik zocht een uitbreiding van mijn bestaande druppelleiding in de tuin. Gezocht bij de bouwmarkten en tuincentra en kwam steeds bij Gardena terecht die veel duurder was en ook niet wat ik zocht. Met wat verder zoeken op Internet kwam ik bij Leidingshop waar ik precies de uitbreiding, aansluitingen, etc. vond die ik zocht. Nette prijzen en snel geleverd, helemaal top!

Ok

Ik ben nog steeds wachtende op twee filters. Wel jammer dat ze beschikbaar zijn in webwinkel, je hebt ze betaald en bij levering staan ze in backorder waardoor je er op moet wachten.

communicatie kan beter na incomplete bestelling

na het binnenkrijgen van een incomplete bestelling een mail (mndag)de deur uit gedaan met de ontbrekende materialen. vervolgens een mail terug met de factuur.??? na nogmaals een mail (mndag) te sturen wat er ontbreekt na vandaag (vrijdag) geen mail/gehoor terug. al gaat het maar om enkele euro"s.... koop er een lekkere ijsco van

tot nu toe tevreden.

heb het bestelde onderdeel nog niet geplaatst.

Altijd correct en snelle service

Meerdere malen verschillende zaken besteld en altijd netjes en op tijd geleverd.

uitstekend

Mijn bestelling heel correct en snel geleverd en , Een makkelijke web pagina goed overzichtelijk . zal ik zeker vaker bestellen een aanrader voor iedereen.

Werkt zo als wordt beloofd

Doen wat ze zeggen

Geleverd zoals gewenst ,

Juiste product zoals gevraagd en snelle levering en correcte prijs

Goed product maar zeer trage levering

In plaats van morgen volgende week, en er wordt geknoeid met de reviews, mijn eerste review zeer sl;echt zie ik nergens terug, zo kan ik ook op 9 staan.

snel geleverd super kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit.

Wederom compleet en op tijd geleverd

compleet en op tijd geleverd, spullen zijn van goede kwaliteit en redelijk geprijsd.

Snel geleverd en kwaliteit materiaal

Snel geleverd en kwaliteit materiaal

Snelle levering, correcte service

Beste ervaringen met deze webschop

Prettig en efficiënt.

Super service tot aan de deur

-Duidelijke webshop. -Leuke bestel ervaring. -Gunstige prijzen. -Supersnelle levering. ————TOP——————

gevonden wat ik zocht

Alles vlot verlopen.

Goed materiaal en netjes op tijd

De leveringen van de leidingshop zijn altijd netjes op tijd. De materialen zijn zeer goed. Geen negatieve opmerkingen te vermelden.

Goede zoekfunctie en overzichtelijke website

Gevonden wat ik zocht. Via Google terecht gekomen op de website van Leidingshop. Overzichtelijke website en zoekfunctie die goed werkt. Artikelen netjes binnen 2 werkdagen, zoals vermeld, ontvangen.

Overzichtelijke site, snelle afhandeling en levering.

Overzichtelijke site, snelle afhandeling en levering. Kortom , dik in orde!

Super !

Het bestelde artikel geleverd binnen afgesproken termijn , Super doe zo verder ! !

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL