Goede ervaring

Artikel werd snel verstuurd maar door fout PDP pakketdienst eerst niet geleverd. Leidingshop volgt dat keurig op. Dus al met al een goede ervaring.

Goede servis

Vriendelijk personeel . Ik had onmiddellijk antwoord op mijn vragen . In de voormiddag besteld en het lag in de namiddag al klaar voor afhaling. Een goede overloop van de bestelde producten . Ik heb hier producten besteld omdat het voor mij de goedkoopste waren . Top

Besteld en binnen de week geleverd op de juiste datum/uur

Koop bij de leidingshop niet wat Wildkamp u biedt

Mijn zending besteld op een zaterdag werd door de verzender DPD naar Duitsland verzonden terwijl dat Groningen moest zijn. Groningen is bij Zwolle recht omhoog en de heimat buigt bij Zwolle af naar links. We kunnen hier niets aan doen aldus de leidingshop. Opnieuw afzenden heeft ook geen zin want dan komt hij ook pas volgende week (1,5 week) binnen. De leidingshop wijt alles aan Corona en menselijke fouten, maar die vlieger gaat hier niet op! Het verzendproces bij DPD is geautomatiseerd en weet waarschijnlijk niet goed waar Groningen ligt. Oplossingsgericht is de leidingshop helemaal niet. Gelukkig waren ze dat bij Wildkamp wel en was het ook nog eens voordeliger. Waarom zouden ze ook in oplossingen denken bij de leidingshop? Het salaris komt immers ook elke maand gewoon binnen.... Ik koop hier niet nog eens!

Snelle correcte reactie, toffe en vriendelijke afhalen g

Zondag watermeter besteld, maandag gereed voor ophaling. Vriendelijke sfeer aan de ophaalbalie. Hulp gekregen voor aansluiting met advies.voor wat extra aansluitmateriasl. Hierdoor kon ik de watermeter aansluiten en werkend krijgen binnen de 15 minuten na thuiskomst. Prima!!!

Goede snelle levering

Duidelijke communicatie via de mail over levering. Juiste prijs kwaliteit.

Goede producten, goede service en goede prijs

2x producten besteld en ondanks de drukte snel verzonden en snel in huis. laatste bestelling niet compleet en met snelle service opnieuw verzonden. top service.

Groot assortiment, scherpe prijs.

Ik heb prima ervaringen met de Leidingshop. Ze hebben een ruime keuze en bieden tegen scherpe prijzen. Aflevering snel en op tijd.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Snel geleverd en goede communicatie over status van bestelling.

Alles zoals verwacht en snel

Het uitzoeken en bestellen ging prima . Heel mooi dat het sneller gestuurd werd dan aangegeven. Mooi product, Prima verpakt en deze " gaatjesslang" set is heel kompleet.

Voorheen altijd sproeiers van "Gardena" gehad. Deze is stukken beter en degelijker gemaakt. Voor mij is de keuze snelgemaakt....vanaf nu geen "Gardena"meer.

Veel keus, goeie prijzen en vlotte levering.

Fijne webshop

Concurrerende prijzen, Groot assortiment. Snelle levering. Prima klantenservice. Ook goed telefonisch te bereiken. Directe opvolging bij klacht. Waren alle webshops maar zo prettig.

Niet de allergoedkoopste, maar wel het beste assortiment en snelle levering!

Gewoon TOP

Prima website met fijn aanbod. Uitstekende service en vlotte levering

Aanrader, bij iedere bestelling een goed gevoel gehad van website bezoek tot levering.

Snelle service en duidelijke communicatie

Ik heb een bestelling geplaatst via de website en kreeg keurig in 2 werkdagen het materiaal thuis. Het pakket was stevig verpakt en kreeg steeds een mail als er iets gebeurde, erg prettig.

Goed matriaal, juist geprijsd, op tijd geleverd

Toppie

Makkelijke site, goed materiaal, snel geleverd

Makkelijke site, goed materiaal, snel geleverd

Snel en goede prijzen

Overzichtelijke site met goede producten, prijzen en levertijd!

Zeer goed materiaal en optijd geleverd

Prima communicatie en goede producten.

Duurde wel bijna één week voordat ik mijn bestelling ontving. Op hun site staat 1 a 2 dagen..... Misschien dat leidingshop dit aan kan passen of de bezorging via een ander dan de dpd laat doen.

Veel op voorraad

Na mijn bestelling kreeg ik geen mail terug dat mijn product aanwezig was ,maar na telefonisch contact was het heel snel geregeld

Vlotte bezorging, netjes geregeld

Prima ervaring!

Snelle levering en prima verpakt!

snel en efficient

goede kwaliteit producten en overzichtelijke website.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL