Perfecte levering en dit binnen de 24h, schitterend

Via de webshop welke zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is kon in mijn artikels bestellen. Snelle feedback van de ontvangen bestelling en melding dat deze verzonden werd. Levering de dag erna. Zeer correct wat betreft de levertermijn, een duidelijke bestelbon en factuur. Een aanrader.

Waterleiding

Bestelling en betaling ging gemakkelijk. De levering had iets vertraging maar dat lag aan de vervoerder.

Giganties snelle service

Had grondleiding besteld, had de levertijd om 6 juli staan en kreeg hem 3 dagen na bestellen al binnen!! Vind ik heel mooi! Bedankt!! :)

geweldige service en afhandeling

Uw service was geweldig ikzelf had echter een denkfout gemaakt,is keurig opgelost.

snelle en correcte levering

Prima ervaring met de bestelde artikelen via Leidingshop. Alles werd snel en correct geleverd. TOP!

Een zeer goed georganiseerd bedrijf .

Keurige levertijd, website overzichtelijk goede prijsstelling en snelle reactie op vragen.

Snelle levering van uitstekende kwaliteit

Vlotte antwoorden ontvangen op mijn vragen, alles werd snel geleverd. De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit.

in 1 keer snelle en complete levering

n 1 keer snelle en complete levering

Prima levering

In diverse doe-het-zelf-zaken gezocht naar een pvc 40 mm - 1 " puntstuk. Dit onderdeel de volgende ochtend op kunnen halen in een WEB-winkel op 10 km afstand van mijn woonplaats....

Bijzonder

Product is oké, afhandeling uiteindelijk ook. Verbaasd was ik over het feit dat je de mogelijkheid krijgt voor achteraf betalen, en je vervolgens niets hoort. Dus gebeld, bestelling is eruit gehaald omdat hij niet was betaald !!!! Dus vooraf betaald. Ander afleveradres dan eigen gegevens, komt de factuur op naam van de zaak. Dat dient alleen als adres om te leveren, factuur logischerwijs naar eigen gegevens.... op factuur staat dat het achteraf betaald gaat worden, terwijl het al betaald is.... dus bijzonder

Slecht in meerdere opzichten

Late leveringen. Verschillende onderdelen niet voorradig. Geen terugkoppeling omtrent ontbrekende onderdelen. Sterker nog, op de pakbon van een vertraagde levering lijkt alles compleet, maar blijkt in de door niet compleet. Bij een volgende levering ging het ook weer mis: Vertraagd en een melding dat het verzonden was klopt niet. Daarnaast maakt de transporteur PDP fout op fout. Leverdata kloppen niet. Tracking werkt niet. Er zou niet ingescand zijn. Ik houd nu maar op.

In één woord geweldig!

In deze Corona tijd had ik me ingesteld op een trage afhandeling echter bezorging vond binnen twee dagen plaats!! En ook nog eens een uitgebreid assortiment van goede spullen tegen aantrekkelijke prijzen. Al met al boven verwachting.

Goed bedrijf met correcte levering

Snelle en correcte levering tegen gunstige prijzen

Snel en goede service

Snel en goede service

Prima materiaal, snelle levering

Ondanks de covid waarschuwing dat het langer kon duren, mijn onderdelen binnen 2 dagen in huis en klaar om te installeren.

Gewoon goed

Gewoon goed , materiaal goed service goed .

Uitgebreid assortiment voor goede prijs

Hier wel de juiste koppelstukken gevonden en veel voordeliger dan in de bouwmarkt.

Geweldig en super snel

Waar voor je geld!

Slechts 24 uur tussen plaatsen bestelling en producten bij mij thuis

knap staaltje van organisatie en planning !

Prima en op tijd geleverd ondanks de drukte!

Snel, correct, goede prijs.

volgende dag alles keurig in huis.

Zeer snelle levering!

Ik had een product met spoed nodig. De details op de website voor wat betreft voorraad en levering klopte. Top.

Vlotte aankoop slechte levering

Zeer vlotte site voor de aankoop te realiseren maar de levering laat lang op zich wachten. Reeds 5 dagen en nog niets in huis

Top. Mijn fout met een bestelling werd perfect opgelost.

Ik maakte een fout bij een bestelling. Enkele uren later gebeld. Hoewel bestelling al was ingepakt alsnog juiste product verzonden. En dat allemaal ook nog op een vriendelijke manier. Perfect!

Tot vandaag heb ik nog niets ontvangen!

Terugslagklep 110 besteld op 8/6 en tot vandaag nog niets ontvangen. Dus kan ik nog niet beoordelen!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL