Goede service en op tijd geleverd.

Op zondag besteld en op woensdag reeds bij mij thuis geleverd ,goed verpakt.

Snelle levering goede kwaliteit.

Snel geholpen , goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Snelle levering en alle onderdelen direct uit voorraad!

Prima spullen, goede service, communicatie logistiek kan beter

Prima producten, netjes verpakt, echter geen communicatie mbt produkten die in backorder staan. Hiervoor moeten mailen en bellen terwijl het waarschijnlijk gewoon goed was gegaan als ik berichtje had gekregen over het feit dat er nog een nalevering zou komen.

Prima service en hele snelle levering, ondanks de huidige situatie!

Ik had eerder bij een andere shop besteld maar levering daar bleef uit onder het excuus van corona. Geannuleerd en toch nog eens de "gok" gewaagd om al het leidingwerk voor twee buitenkranen online te bestellen. Tot mijn verbazing werd de order direct verwerkt en uitgeleverd. Ik heb bij DPD zelf nog de bezorgdag een dag uitgesteld omdat ik anders niet thuis zou zijn op de afleverdatum. Al met al hele fijne ervaring in tijden waarin veel webshops blijkbaar moeite hebben met leveringen en communicatie met de klant. Goed assortiment, heel acceptabele prijs en goede communicatie en levering. Mijn betaling was in eerste instantie mislukt en kreeg netjes via de mail een nieuw betaalverzoek om d bestelling alsnog af te kunnen ronden. Prima geregeld!

Lekkende koppeling? Kastje naar de muur en terug

Geka koppelingen besteld voor slang aansluiting 4 st en met buiten draad 2 st Die met slang aansluiting onderling zijn goed dicht maar als ik ze op de koppeling met buiten draad draai lekt het ongeacht welke slang koppeling ik pak. Er zit meer ruimte op de buiten draad koppeling. Alle adviezen opgevolgd maar nog steeds flink lekken.. Na een aantal mailtjes er omheen draaien dit als antwoord gekregen: het komt van een fabrikant en we hebben nog nooit klachten gehad........ Wat is dat nou voor een antwoord???? Met andere woorden , zoek het lekker uit..... Wat een aanfluiting is dit!

Slecht

Na meer dan een week nog niks ontvangen Het zal aan de corona crisis liggen zeker Demortier johny

Prima behandeld

Zeer snelle levering

Snelle levering, prima spul.

Snel en duidelijke mail betreffende de bestelling kom er zeker terug

Super service!!

Super personeel!! Helpen mee met het uitzoeken van de benodigde materialen!!

Betrouwbaar en snelle levering

Duidelijke site, duidelijke communicatie, snelle levering

Gewoon TOP

Bestelling gedaan en kan niet anders zeggen dat het helemaal TOP was. Werd aangegeven dat bezorgtijd 3-5 dagen was maar na twee dagen al in huis dus en hoe fijn is dat. Qua communicatie zeer duidelijk en kan met een gerust hard deze site/winkel zeer aanbevelen. Gr Erwin

Assortiment, voorraad, afwikkeling helemaal goed.

Snel efficiënt

Goede site, snelle afhandeling, top

Onderdelen snel besteld en geleverd

Diverse onderdelen besteld, niet al te duur. Aflevering binnen 5 dagen. Zal zeker vaker bestellen bij Leidingshop

Duidelijke site, darm correct en snel geleverd

Vlot besteld, goede informatie over de levering. Correct materiaal. Nog niet gebruikt.

Prima shop

Via webshop besteld en opgehaald in Bergeijk

Alles naar wens.

1 stuk niet verkrijgbaar, maar er is voor een alternatief gezorgd.

Probleem loze levering

Bestellen en levering van de druppel slang was zonder problemen. Alles werd snel en nauwkeurig geleverd.

Geweldig bedrijf leveren super snel en correct

Geweldig bedrijf leveren super snel en correct

Lang moeten wachten op mijn bestelling ( COVID ??? )

Eerste keer zeer snelle levering,2 de keer 3 weken wachten :-(

Geen klagen Top!

De Bestelling wordt direkt aan gewerkt

Leidingshop zeer goed, levering minder goed

Dpd heeft met een week vertraging geleverd. Maar leidingshop volgde goed op.

positief

levering correct en snel