Zeer snelle service

Snelle service qua bestellen en als je een vraag hebt!

Zoals het hoort, alles verloopt vlekkeloos!!!

De vraag om te beoordelen is er sneller dan het product

Duurt vrij lang voor het product uitgeleverd word

Zonder toestanden fout hersteld

Mijn eerste bestelling was niet helemaal correct. Na contact werden de juiste onderdelen zonder gedoe opgestuurd. Heel fijn. Helaas maken ze gebruik van dpd transport die tweemaal bij een ander huis de bestelling afleverden.

Top Service

Al jaren tevreden klant!!!

Erwordt gebruikgemaakt van DPD als verfoerder, een onbetrouwbare partij. Pakket heeft mij niet berei

Er wordt gebruik gemaakt van een onbetrouwbarevervoerder. Pakketheeft mij niet bereikt

snelle levering, goede kwaliteit

Door covid-19 kon ik niet terecht bij de lokale winkels in mijn buurt. Ik had filters nodig en een vuilwaterpomp. Ik vond online de webshop van leidingshop en deze gaf volledige informatie en daarom heb ik daar besteld. De levering was snel, en alles was zeer goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

UItstekend

Spullen compleet en voor een redelijke prijs. Vanwege vertraging bij DPD tgv Corona wilde ik mijn bestelling alsnog afhalen. Keurig op tijd omgeboekt en alles lag klaar in Bergeijk.

Perfecte service. Groot assortiment

Op tijd geleverd

Zeer goed!

Het is een fijne website met goede spullen. Levering is snel.

Zeer goed gegaan

Na het zoeken naar leidingen en koppelingen op de website gekomen aangevinkt en besteld ging zeer makkelijk voor iemand die niet veel op internet zit na betaling kregen we gelijk de bevestiging en paar dagen later de bevestiging dat het onderweg was klasse

Zeer goede ervaring goed product, goede kwaliteit, goede prijs,

Goede ervaring en 'snel geleverd ga hier zeker vaker bestellen

Slecht

Ik heb een druppelleiding besteld totaal 90 m . Maar er is een leiding geleverd zonder gaten. Als ik bel zeggen ze je hebt zelf besteld dit is een leiding die een blinde druppelleiding is. Dus deze heeft geen gaten. Op de site heet het product anders. En op factuur irrigatie leiding. Dus fout is van mij. En ik mag het ook niet terugsturen omdat ik niet beter wist en het al had aan gesloten in mijn tuin.

Snelle correcte levering

Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen

Snelle correcte service

Eenvoudig te bestellen en correcte, duidelijke communicatie. Snelle service en bezorging

Goede en snelle service

Keurige en snelle levering van de bestelde producten. Goed verpakt.

Goede service, stipte levering.

Zoals het hoort.

Perfect.

Bestelling in 1 dag geleverd, perfecte service

Exact wat je als klant mag verwachten, op tijd en correct geleverd.

Prima, evenals voorgaande levering.

perfecte bezorging

een tevreden klant

Makkelijk en vlot Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en klantvriendelijke geholpen

Prima geholpen. Bestelling was snel bezorgd. Mooie producten.

Eerste keer iets besteld en binnen 3 dagen geleverd in deze corona tijd. Hebben dus goede afspraken met verzenders om spullen snel te leveren

Uitstekende service

Goed advies en goede service, snelle levering van de bestelling. Bezorgkosten beetje aan de hoge kant, zeker in relatie tot bestellingen met relatief geringe waarde.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL