Goeie site, en alles op tijd geleverd. Tevreden

Alles vlgs verwachting en afspraak.

Top ervaring

2x in 1 week besteld 1x zelf iets vergeten. Beide keren binnen 1 werkdag geleverd. Keurig netjes alles verpakt. Kon gelijk beginnen met montage.

Niet positief

bestelling geplaatst, ivm corona langere levertijd. 3 dagen later gebeld, hoe lang het zou gaan duren. Was de bestelling niet eens bij de verzender aangemeld. Bestelling kon gratis worden geannuleerd, dit was erg fijn en goede service. Echter moest ik weer een email sturen omdat ik 6 dagen later mijn geld nog niet had. Wat met excuses en per direct mijn geld werd terug gestort. Goede.service achteraf, niets over te klagen. Gezien de levering niet fijn verliep,zal.ik niet vaker hier bestellen.

Snelle levering, goede service en niet te duur

Goede service en niet duur.

Vlotte levering Èn voordelig

Vlot geleverd en voordelig

Prima en snelle service

Alles in 1 keer geleverd. Vrij snel ondanks het corona tijdperk.

Snel en correct

Snel en correct afgehandeld

Uitstekende prijzen en prompte levering! Goederen waren goed verpakt. Materiaal is 1A

Perfecte afhandeling en snel geleverd

Perfecte afhandeling en snel geleverd

Levertijd van bijna 10 dagen

Zeer lang moeten wachten, bij de tweede bestelling is mij 5% korting belooft, omdat ik mij had ingeschreven op de nieuwsbrief, maar hed deze korting niet gekregen

Betrouwbaar, ondanks corona.

Had nog wat zaken van multi-fit nodig. Vergelijk voor de aardigheid de prijzen van de Gamma en Leidingshop.

Goed webshop

Duidelijke en overzichtelijk webshop Leveren precies op datum Netjes en veilig verpakt.

Goede kwaliteit

Een goede kwaliteit van het product ben zeer tevreden. MVG.

Komt afspraken niet na

Pakket kwam niet op afgesproken dag dan telf contact 1/2 uur in wachttijd enkosten 50 eurocent. Na 3 dagen nog geen pakket en men kan ook niet zeggen welke dag .

Snel geleverd alleen had ik achteraf betalen aangevinkt maar moest toch eerst betalen voor er geleverd wordt dat is wel jammer

niet tevreden

Ruim 1 week na de geplaatste bestelling, eindelijk de bestelling ontvangen. Heb 2 keer zelf moeten bellen waar het bestelde bleef. Het wachten was op een kogelkraan, die niet direct geleverd kon worden, ok prima kan gebeuren. Bestelling binnen na een week, doos openen en alles zit erin .... behalve de kogelkraan. Dus eigenlijk voor niks gewacht en een klus een week uitgesteld, jammer.

Niet op tijd en niet ontvangen wat we besteld hebben

te late leverantie klantenservice niet bereikbaar

Correct zonder meer

top

Super service

compliment voor de duidelijke web site en de makkelijke manier van bestellen en betalen, ik als 70 jarige kon alles makkelijk doen en had binnen 4 dagen alles in huis, zelfs in deze corona tijd.

Ondanks de Corona problematiek toch snel binnen.

Vorige week diverse spullen besteld voor de beregenings installatie. De bereikbaarheid is helaas wel minder dan voorheen en de vragen worden helaas per mail niet helemaal goed beantwoord/gelezen. Begrijp dat dit door alle drukte komt en de maatregelen maar desondanks is de bestelling erg snel binnen gekomen. Ga zo door!

Geweldig!

Veel webshops hebben last van de drukte. Hier bestelde ik op maandag en dinsdag had ik mijn spullen in huis! Complimenten!

Goede service en snelle levering

Fijn bedrijf om dingen bij te bestellen een aanrader voor anderen mensen . Ga zo door

Goedkoop En supersnel geleverd

Zoals de titel het al zegt duidelijke website goedkoop en snel geleverd

een duidelijke site

snel , duidelijk ,en goed geinformeerd wanner de beselling er aan kwam

Vlotte service !

Vlotte service , ook de verhouding prijs-kwaliteit is goed !

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL