Wat lang onderweg

Na bestelling zeer snel bevestiging ontvangen Uiteindelijke uitlevering bijna 5 dagen onderweg Dus de afhandeling is duurt wat lang

dank u wel voor de tevredenheidsvraag, maar ik wacht nog altijd op mijn product.

Sorry, na 10 dagen geleden besteld.. Nog niks ontvangen. ("binnen 1-2 werkdagen thuis..." ) 't Ja.... :-(

Snelle en correcte levering.

Een uur na de levering had ik alles in elkaar gedraaid en uitgelegd, het werkt prima.

Fijne service

Goede service en het pakje was goed op tijd ,en ook het zijn geen gewonen dagen.

Snel en correct geleverd

Prijs en kwaliteit goed. Snelle en correcte levering. Top.

Nog niet te beoordelen

Heb op 8 mei besteld en betaald - heb nog niets aangekregen, dus...er valt weinig te beoordelen.

Gewoon perfect

Duidelijke site en prima levering

Duidelijke site, mijn producten zijn volgens afspraak geleverd. Ik kom zeker weer terug als ik wat nodig heb.

Goede spullen, goede prijs, snelle levering

Al meerdere keren een bestelling gedaan, bevalt zeer goed

goed en snel

goed materiaal wordt sneller dan verwacht thuisbezorgd

Snelle verzending,duidelijke website en lage prijzen

Zeer snelle levering,met goede track en trace. Artikel was zeer goed verpakt,en lage prijzen.

Foto's op de site waren duidelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering. Goede communicatie.

Zeer duidelijk omschrijvingen. Producten zoals omschreven. Scherpe prijzen.

Mijn ervaring is goed, alles was niet helemaal compleet. Echter dit is naar tevredenheid opgelost

alles correct

vlotte correcte levering

Simpele overzichtelijke site, correcte snelle levering ondanks corona crisis

In 1 woord top

super service

je besteld, betaald en 2 werkdagen later thuis geleverd. Top

snelle en correcte service

Eerste bestelling werd vlot en binnen afspraken uitgevoerd. Helaas was één artikel van bestelling niet toegekomen. Na melding werd dit correct nagezonden.

momenteel , hoopvol en toch al tevreden

het bestelde stuk is mooi op tijd aangekomen, maar het was onbruikbaar wegens beschadiging. na een e-mail gestuurd te hebben naar LEIDINGSHOP , is mij verzekerd dat er vandaag nog een nieuw onbeschadigd stuk zal verstuurd worden. Dus nu in blijde verwachting, maar toch al een beetje tevreden door de vriendelijke afhandeling van mijn probleem. proficiat aan alle medewerkers van Leidingshop. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling. groetjes Carlo

goede kwaliteit/prijs

snel geleverd, goede kwaliteit van het product. goede prijs

Veel op voorraad, goede prijs en kwalitatief goed

Mijn hele moestuin voorzien van een druppelslang systeem. Alle benodigdheden hiervoor besteld bij Leidingshop. Kwam een fout geprijsd artikel tegen op de website en na contact werd dat meteen aangepast. Enige verbeterpunt is dat ik niet een verwachtte levertijd snel kon zien, wel een track & trace na verzending maar geen verwachting wanneer dit plaats zou vinden. Zonder twijfel bestel ik hier meteen weer.

Snel, veel op voorraad, klant gericht, behulpzaam en denken met je mee.

Op donderdag besteld en m.b.v. een telefonisch gesprek geverifieerd of dat onderdelen op voorraad waren. Vrijdag ochtend kunnen ophalen en hulp gekregen bij hoe ik bepaalde zaken het beste zou kunnen monteren.

Snelle bezorging goede kwaliteit en leuke prijs

Snelle bezorging goede kwaliteit en leuke prijs

produkt goed

bezorgdienst DPD slordig. Zet doos op de postbus aan de weg zonder te melden.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL